6.11.16

Τσίπρας: "Κανείς δε θα συνεχίσει να εκπέμπει ως καταληψίας δημόσιας περιουσίας"...

Τσίπρας: Σε κανενός μας την καρέκλα δεν γράφεται το όνομά του - ΤΩΡΑ
-«Ο νόμος συνεχίζει να ισχύει στο σύνολό του εκτός από τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ η συγκρότηση του οποίου υπονομεύθηκε από τη ΝΔ».
-"Βλέπουμε σήμερα την ηγεσία της ΝΔ να επιμένει στην ίδια πολιτική γραμμή ταυτιζόμενη με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου"...
Ως δεύτερο στόχο του ανασχηματισμού -o πρώτος είναι το κλείσιμο της αξιολόγησης και η συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους- ο Τσίπρας έθεσε την αύξηση των επενδύσεων.
Εντός του πρώτου τριμήνου του 2017, εντάσσονται και τα...
ελληνικά ομόλογα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, είπε.
«Ανοίγει έτσι ο δρόμος για να ξανααποκτήσουμε έγκαιρα πρόσβαση στις διεθνείς αγορές χρήματος. Και έτσι να δημιουργηθεί ένας καθαρός διάδρομος δεκαετίας, να ανακτήσουμε την απαραίτητη εμπιστοσύνη των επενδυτών και να κινητοποιηθεί το αναξιοποίητο δυναμικό της ελληνικής οικονομίας».
Κλείνει οριστικά η παρένθεση- πόθος του παλαιούς συστήματος, είπε και
αναφέρθηκε στα θέματα των τηλεοπτικών αδειών: 
«Ο νόμος συνεχίζει να ισχύει στο σύνολό του εκτός από τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ η συγκρότηση του οποίου υπονομεύθηκε από τη ΝΔ». «Κανείς δε θα συνεχίσει να εκπέμπει ως καταληψίας δημόσιας περιουσίας» προσέθεσε και ανακοίνωσε πως οι δεσμεύσεις για νοσηλευτές και παιδικούς σταθμούς ισχύουν. 

«Βλέπουμε σήμερα την ηγεσία της ΝΔ να επιμένει στην ίδια πολιτική γραμμή ταυτιζόμενη με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για περαιτέρω απορρύθμιση, απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων και ακόμη περισσότερη ευελιξία. Αυτή η κυβέρνηση δεν θα αποδεχτεί αυτό το αποτυχημένο μοντέλο», πρόσθεσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: