26.11.16

Στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας...


στα Γιάννενα ο Μητσοτάκης...

Στο κέντρο διάδοσης επιστημών και μουσείο τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» στη Θέρμη ξεναγήθηκε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο...
αναπληρωτής υπουργός για Έρευνα και Καινοτομία Κώστας Φωτάκης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής, βουλευτές και προσφυγόπουλα από το 67ο σχολείο Ξηροκρήνης.


Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του πρωθυπουργικού γραφείου στην πόλη, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος στους εκπροσώπους των φορέων της Θεσσαλονίκης, κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου πριν από τη ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου.

Υπεύθυνη θα είναι η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, με σπουδές στην ψυχολογία, η οποία είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης, στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Διοικητικά το γραφείο θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Διαδοχικές συναντήσεις στα Ιωάννινα έχει από το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Ήπειρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον μητροπολίτη Ιωαννίνων, τον περιφερειάρχη, τους δημάρχους της Ηπείρου και παραγωγικούς φορείς.

Ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης καλωσόρισε τον κ. Μητσοτάκη λέγοντάς του: «Κύριε πρόεδρε, το 70% των Ελλήνων συμφωνούμε σε όλα. Σας δίνετε η ευκαιρία, να κάνετε την Εθνική Ελλάδος. Να ανοίξετε το κόμμα. Να δεχθείτε όλον αυτόν τον κόσμο».

Τη φράση αυτή υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτηση του αμέσως μετά λέγοντας, πως «αυτή την Εθνική Ελλάδος να την εκφράσουμε με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, ώστε η νέα κυβέρνηση να εκφράσει τη σιωπηρή κοινωνία σε όλα τα επίπεδα».

Εξέφρασε, μάλιστα, την πεποίθηση πως η νέα κυβέρνηση θα γίνει πολύ πιο σύντομα απ' όσο κάποιοι νομίζουν και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: