6.11.16

Τσιπρας: Αποφύγαμε τα χειρότερα στο Ασφαλιστικό...

 Σε κανενός μας την καρέκλα δεν γράφεται το όνομά του...
«Καλή επιτυχία σε όλους, ο ρόλος σας είναι κρίσιμος», είπε, ξεκινώντας την ομιλία του στο νέο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και χαρακτήρισε τον ανασχηματισμό «τομή στη συνέχεια». «Βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα ενός δύσκολου μαραθώνιου για να βγούμε στο ξέφωτο».

Στο...
πλαίσιο αυτό, έθεσε ως βασικό στόχο την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης «χωρίς υποχωρήσεις σε θέματα αρχών και άσκοπες καθυστερήσεις». «Όχι στη συντριβή της εργασίας, ναι στην αύξηση της απασχόλησης και του εισοδήματος από την εργασία» ήταν οι οδηγίες του προς τη νέα και πολύ ικανή συνάδελφο όπως χαρακτήρισε την Έφη Αχτσιόγλου. Αποφύγαμε τα χειρότερα στο Ασφαλιστικό, τόνισε.
«Τα υπουργεία δεν είναι ιδιόκτητα διαμερίσματα», διεμήνυσε στα στελέχη του. "Σε κανενός μας την καρέκλα δεν γράφεται το όνομά του".
Και εξέφρασε την ελπίδα ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει και στο Γιούρογκρουπ της 5ης του Δεκέμβρη θα ανοίξει η συζήτηση για το ελληνικό χρέος». 


Ειδικά αναφορά έκανε και στην επίσκεψη Ομπάμα μεταφράζοντας την έλευση του απερχόμενου Aμερικανού προέδρου σε στήριξη προς τη χώρα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: