11.11.16

Επίθεση Λαζαρίδη στην «Αίθουσα σύνταξης» της ΕΡΤ...

Κοτρώτσος - Βαλλιάνου - ΚοττάκηςΠροφανώς η εκπομπή πέτυχε!

Διαφορετικά δεν θα ασχολιόταν ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ...

Μάλλον κάτι καλό συμβαίνει εκεί στην ΕΡΤ με τη νέα εκπομπή «Αίθουσα σύνταξης», διότι πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τις...
καθημερινές επιθέσεις της ΝΔ. Συμπεριφέρονται σαν να έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και όλα αυτά για μια εκπομπή… Αν είναι δυνατόν δηλαδή, η επικοινωνιακή τους τακτική να εξαντλείται σε επιθέσεις σε δημοσιογράφους, διότι περί αυτού πρόκειται… Και μάλιστα σε δημοσιογράφους που μόνο Συριζαίους δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις… Ίσως όμως επειδή για πρώτη φορά σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης επιχειρείται μια σύνθεση που να εξασφαλίζει την αποτύπωση όλων των απόψεων, χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς… Ενδεχομένως αυτό φοβίζει την επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα μπερδέψει την κοινή γνώμη… Που προτιμά να της σερβίρει τα γνωστά περί βόρειας Κορέας!

Πάντως με τόσο παλιές αντιλήψεις και μεθόδους είναι αδύνατον να πείσει για το νέο που κομίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης… Διότι αν οι στενοί του συνεργάτες, όπως ο Μακάριος Λαζαρίδης που έχει αναλάβει την εκστρατεία λάσπης μέσω των σοσιαλ μίντια – επαναλαμβάνουμε, εναντίον μιας εκπομπής που παρουσιάζουν δημοσιογράφοι από όλο το πολιτικό φάσμα… Κάτι λάθος έχουν μετρήσει στην επικοινωνιακή τους στρατηγική!

Πάντως το τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε εχθές το βράδυ στο twitter με τον Μακάριο Λαζαρίδη να μιλάει για «Αίθουσα σύνταξης του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου»… και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο να υπερασπίζεται την εκπομπή!..

Επίθεση Λαζαρίδη στην «Αίθουσα σύνταξης» της ΕΡΤ enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: