27.11.16

Λασπόδρομοι στον Λυκαβητό...

Λασπόδρομοι στον Λυκαβητό μετά τη νεροποντή, σοβαρά προβλήματαμετά τη νεροποντή, σοβαρά προβλήματα...

Φωτογραφίες...

Τεράστια προβλήματα προκάλεσε στην Αττική η έντονη βροχόπτωση που ξεκίνησε από το βράδυ του Σαββάτου και συνεχίζεται ως...
και το μεσημέρι της Κυριακής. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, οχήματα ακινητοποιήθηκαν, περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα, ενώ η Πυροσβεστική δέχτηκε εκατοντάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα.

Λόγω βλαβών σε υποσταθμούς της ΔΕΗ χωρίς ρεύμα έμειναν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα στην πλατεία Βικτωρίας, στην 3η Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Αττικής και στους Αμπελοκήπους.

Στην οδό Πειραιώς, δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία νωρίς το απόγευμα το τμήμα μεταξύ Χαμοστέρνας και Πέτρου Ράλλη που είχε κλείσει από το πρωί λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Κλειστός παραμένει ο σταθμός του Μετρό Μέγαρο Μουσικής που πλημμύρισε από τη βραδινή καταιγίδα, ενώ άνοιξαν οι σταθμοί Ευαγγελισμός και Πανόρμου.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί έως αυτή την ώρα 250 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από οικίες και οκτώ για απεγκλωβισμούς ατόμων. Το πρωί της Κυριακής επιχειρούν σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Κυψέλη, Πατήσια, Ψυχικό, Παιανία, δυτικά προάστια) 45 πυροσβέστες με 20 οχήματα...


 
 
 
 


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: