7.11.16

Σπάνε όλα τα ρεκόρ τα στοιχήματα...

Σπάνε όλα τα ρεκόρ τα στοιχήματα για τις αμερικανικές εκλογές - Τι λένε οι προβλέψεις για τον επόμενο πλανητάρχη - Mediaγια τις αμερικανικές εκλογές...

Η πιο έντονη και παθιασμένη εκλογική αναμέτρηση για τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ είναι στα όρια να κερδίσει ακόμη μία διάκριση, εξελίσσεται στην...
εκλογική αναμέτρηση για την οποία έχουν ποντάρει περισσότεροι σε σχέση με κάθε άλλο πολιτικό γεγονός στην πρόσφατη ιστορία, γράφει το Reuters.

Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι θα είναι μία αναμέτρηση θρίλερ, μία ημέρα πριν από τις κάλπες, «τζογαδόροι» από ολόκληρο τον κόσμο δίνουν πολλά εκατομμύρια σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες στοιχημάτων, με την ελπίδα ότι θα κερδίσουν χρήματα προβλέποντας σωστά το νικητή των εκλογών.

Η βρετανική εταιρεία στοιχημάτων Betfair, σε ανακοίνωσή της την Κυριακή είπε ότι είναι ότι οι εκλογές είναι το στοίχημα που έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή και αναμένεται να ξεπεράσει ακόμη και τα στοιχήματα για το Brexit. Μέχρι την Κυριακή είχαν τοποθετηθεί σε στοιχήματα περίπου 130 εκατ. δολάρια, σε σχέση με τα μόλις 50 εκατ. του 2012, ενώ στο Brexit τα στοιχήματα άγγιξαν τα 159 εκατ. δολάρια.

Οι περισσότεροι στην περίπτωση του Brexit είχαν στοιχηματίσει ότι η Βρετανία θα παραμείνει στην ΕΕ αδυνατώντας να εκτιμήσουν σωστά την απόφαση των Βρετανών που με ποσοστό 52%  αποφάσισαν να φύγουν από την ΕΕ.

Σύμφωνα με τις εταιρείες η πιθανότητα νίκης της Κλίντον έχει αυξηθεί μετά και από την απόφαση να μην ασκηθεί δίωξη για την υπόθεση με τα e-mail.

Η Betfair ανακοίνωσε την Κυριακή ότι αυτοί που στοιχηματίζουν υπέρ της νίκης Τραμπ είναι όσοι στήριξαν και το Brexit. Τα δύο τρίτα των πελατών της εταιρείας που στήριξαν το Brexit υποστηρίζουν τον Τραμπ. Ο Paul Krishnamurty, επαγγελματίας τζογαδόρος τα τελευταία 15 χρόνια, ο οποίος υποστηρίζει ότι κερδίσει περίπου 500.000 δολάρια κατά τη διάρκεια της καριέρας του και αναλυτής στην Betfair υποστηρίζει ότι εάν κερδίσει ο Τραμπ, θα χάσει περίπου 28.000 δολάρια. Ο ίδιος είχε στοιχηματίσει υπέρ του Τραμπ στις προκριματικές, τώρα λέει ότι η Κλίντον θα κερδίσει τόσο τη Βόρεια Καρολίνα και τη Φλόριντα. «Προσωπικά πιστεύω ότι η νίκη της Κλίντον θα είναι συντριπτική» αναφέρει χαρακτηριστικά...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: