12.11.16

Ο Μπερλουσκόνι "παραδέχεται" ομοιότητες με τον Τραμπ...


O πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι οι ομοιότητες μεταξύ του ιδίου και του νεοεκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είναι...
«προφανείς».

Ο Μπερλουσκόνι είπε σε ιταλική εφημερίδα ότι οι Αμερικανοί επέλεξαν τον κ. Τραμπ και "τώρα ας τον αφήσουν να πάει στη δουλειά του".

Και οι δύο άνδρες μπήκαν στην πολιτική από τον κόσμο των επιχειρήσεων, ο Μπερλουσκόνι ένας μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και ο Τραμπ, μεγιστάνας των ακινήτων.

Νομικές μάχες έχουν απασχολήσει τον Τραμπ, ο οποίος όμως σε αντίθεση με τον Μπερλουσκόνι δεν έχει ποινικές καταδίκες.

«Υπάρχουν κάποιες προφανείς ομοιότητες, έστω κι αν η ιστορία μου ως επιχειρηματίας είναι πολύ διαφορετική απ' αυτή του Τραμπ, τον οποίο δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να συναντήσω», δηλώνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται από την εφημερίδα La Repubblica.

Σύμφωνα με τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, ο οποίος κατέκτησε την εξουσία πάνω στα ερείπια της ιταλικής χριστανοδημοκρατίας μετά την επιχείρηση «Mani pulite» (καθαρά χέρια), ο Ντόναλντ Τραμπ «εξελέγη απ' όλους τους Αμερικανούς που είχαν κουραστεί από μια παλιά πολιτική, κλεισμένη στον εαυτό της, η οποία είχε καταστεί ανίκανη να ακούει και να καταλαβαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: