11.11.16

Θαυμάστρια του Ερντογάν, η κόρη του Τραμπ!..

Τι ειπώθηκε στη συνομιλία των δύο…

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον, Ντόναλντ Τραμπ είχε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή την εκλογή του Ρεπουμπλικανού ηγέτη στις αμερικανικές εκλογές.

Σύμφωνα με...
την δημοσιογράφο Αμπεριζ Αμαν ο διάλογος των δυο αντρών εστίασε σε θέματα όπως το Ισλαμικό Κράτος, το Πεκακά και το ζήτημα στη Μοσούλη, ενώ ο νεοκλεγέντας πρόεδρος εξέφρασε τον θαυμασμό της κόρης του στο πρόσωπο του Τούρκου πολιτικού.
Ο διάλογος έχει ως εξής:

Τραμπ: Kαλησπέρα σας κύριε Ερντογάν, πραγματικά σας σέβομαι ιδιαίτερα καθώς κάνατε πολλά για την χώρας σας. Δίπλα μου είναι και η Ιβάνκα. Είναι θαυμάστρια σας και «οπαδός σας».

Ερντογάν: Δεν σας κρύβω τον προβληματισμό μου σχετικά με το Ισλαμικό Κράτος τον Φετχουλάχ Γκιουλέν, τους Κούρδους της Συρίας και τις εξελίξεις στη Μοσούλη.

Τράμπ: Σας καταλαβαίνω. Στα θέματα αυτά πρέπει να συνεργαστούμε και να βρούμε λύσεις.

Την ίδια ώρα όπως μεταδίδει το diken.com.tr ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στον στενό του φίλο και συνεργάτη στην Τουρκία" Μεχμέτ Αλί Γιαλτσιντάγκ και άνοιξε το θέμα Γιαλτσιντάγκ".

Από την μεριά του ο Ερντογάν έθεσε το θέμα της ρητορικής του εκλεγέντος Προέδρου κατά των μουσουλμάνων και των αιτούντων άσυλο, ενώ σύμφωνα με πηγές του diken.com.tr οι δυο ηγέτες πρόκειται α συναντηθούν στη «μίνι» Σύνοδο του ΝΑΤΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: