6.11.16

Δώσαμε μάχη για να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια...

Τσίπρας: Ο νόμος που ψηφίσαμε ισχύει εκτός από το σκέλος που αφορά στη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ - ΤΩΡΑ
Σε ένα μίνι απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ο πρωθυπουργός τόνισε, πως, «κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας δώσαμε μάχη για να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια. Και πετύχαμε πολλά. Όχι ...
όλα όσα θα θέλαμε, αλλά πολλά. Παρά τους δημοσιονομικούς περιορισμούς και την σκληρή επιτροπεία καταφέραμε να δημιουργήσουμε όρους προστασίας των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων»

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στον τερματισμό μιας μακράς περιόδου πολύ δύσκολων αποφάσεων, τόσο για την κυβέρνησή όσο και για μεγάλα τμήματα της κοινωνίας, τα συμφέροντα των οποίων αυτή η κυβέρνηση θέλει να εκφράζει.

«Τώρα όμως έχει έρθει ο καιρός για να γυρίσουμε σελίδα. Από την προσπάθεια να περισώσουμε ό,τι είναι δυνατόν περνάμε σε μια νέα περίοδο. Στην περίοδο που η ανάκαμψη της οικονομίας θα μας δώσει τη δυνατότητα όχι πια να αναδιανέμουμε με δικαιοσύνη τα βάρη, αλλά να διανέμουμε με δικαιοσύνη τα οφέλη, ώστε να επουλώσουμε τις πληγές και να δημιουργήσουμε τις βάσεις για μια ανάπτυξη διαρκή και δίκαιη« είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: