10.11.16

Σε εξέλιξη η σύσκεψη για τις εξελίξεις...

Αλέξης Τσίπραςστο ποδόσφαιρο υπό τον Τσίπρα...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τους συναρμόδιους υπουργούς στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με τις...
τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης  Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Έχει προηγηθεί συνάντηση του κ. Βασιλειάδη με τον επικεφαλής της επιτροπής εξομάλυνσης, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται πως οδεύουμε σε διακοπή μίας εβδομάδας, αλλά υπάρχει και σύσκεψη, αργότερα, της προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι η ύποπτη φωτιά στην κατοικία του αρχιδιαιτητή Μπίκα στην Χαλκιδικής τη μέρα που ανακαλούσε την παραίτησή του οδήγησε την Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ στην απόφαση να αναστείλει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα.

Αν και τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά, πληροφορίες αναφέρουν ότι από χθες το βράδυ στην ΕΠΟ γνωρίζουν από τους πραγματογνώμονες της πυροσβεστικής πως πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι πρόκειται για εμπρησμό...


efsyn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: