29.11.16

81 οι επιβαίνονες στο αεροπλάνο που συνετρίβη...

Κολομβία: Συνετρίβη αεροπλάνο με 72 επιβαίνοντες και 9 μέλη πληρώματος (Photo -Video) - MediaΦωτογραφίες και Βίντεο...

Αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν συνολικά 81 άνθρωποι- εκ των οποίων 72 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος- και μάλιστα ανάμεσα τους μια...
ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας συνετρίβη στην Κολομβία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ανασυρθεί ζωντανοί τουλάχιστον 10 άνθρωποι. Από την πλευρά του το νοσοκομείο του San Vicente όπου μεταφέρονται επιβεβαιώνει πως, μέχρι στιγμής, 5 είναι οι επιζήσαντες. 

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατευθυνόταν από τη Βολιβία προς το αεροδρόμιο του Rionegro όταν συνετρίβη, εξαιτίας έλλειψης καυσίμων περίπου στις 10:15 (τοπική ώρα) στην περιοχή Cerro Gordo στην επαρχία La Union.

Η ομάδα θα έπαιζε εναντίον της Atletico Nacional στο πλαίσιο του Βορειοαμερικανικού πρωταθλήματος.

Σωστικά συνεργεία έσπευσαν στην περιοχή και ήδη έχει εκκενωθεί ο χώρος και γίνονται προσπάθειες εντοπισμού και διάσωσης ζωντανών επιβατών. Όπως μεταδίδει το δίκτυο TeleSur, οι αρχές μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο στην La Ceja, ενώ και το αεροδρόμιο Χαοσέ ΜΑρία Κόρντοβα στο Rionegro έχει τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για να βοηθήσει τις τοπικές αρχές στην επιχείριση διάδωσης.  



Το νοσοκομείο του San Vicente αναμένει την μεταφορά των τραυματιών

Η βραζιλιάνικη ομάδα που μετέβαινε στο αεροπλάνο:




Δεν υπάρχουν σχόλια: