4.6.16

Το «αντίο» του Μιχάλη Ζαμπίδη στον Μοχάμεντ Άλι...

Το «αντίο» του Μιχάλη Ζαμπίδη στον Μοχάμεντ ΆλιΟ παγκόσμιος πρωταθλητής του kick box, Μιχάλης Ζαμπίδης, αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο τον τεράστιο Μοχάμεντ Αλι...
Η παγκόσμια αθλητική κοινότητα πενθεί από το πρωί για την απώλεια του Μοχαμέντ Άλι, του ανθρώπου που άλλαξε το ρου της πυγμαχίας και όχι μόνο.

Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από μηνύματα ανθρώπων που μπορεί να μην είχαν δει τον Άλι να αγωνίζεται, αλλά είχαν ακούσει κι είχαν διαβάσει τόσο πολλά για αυτόν τον θρύλο του παγκόσμιου αθλητισμού που ήταν σαν να τον ήξεραν  όπως τους τωρινούς αστέρες των σπορ.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που είπαν το δικό τους ξεχωριστό αντί στον Άλι ήταν κι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Έλληνας Iron Mike, παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν θρύλο, μια εμβληματική προσωπικότητα, ένα χαρισματικό αθλητή που έγραψε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, χρυσή ιστορία στον παγκόσμιο αθλητισμό και αποτέλεσε πρότυπο κι έμπνευση αμέτρητων ανθρώπων, του Muhammad Ali. Η πυγμαχία είναι από σήμερα φτωχότερη»...

 

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: