9.11.13

Τεχνικοί της ΔΤ "τρύπωσαν" στην ΕΡΤ...

Την ανησυχία τους εκφράζουν εργαζόμενοι της ΕΡΤ καθώς, όπως κατήγγειλαν,δύο τεχνικοί της ΔΤ μπήκαν το Σάββατο, προφανώς με την άδεια της αστυνομίας, στο...
αποκλεισμένο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι υπεύθυνοι, σύμφωνα με έγγραφο που τους έστειλε ο Γκίκας Μάναλης, για τα μηχανήματα στο ραδιομέγαρο. Όπως αναφέρουν έχουν ήδη μπει στο κοντρόλ αλλά και σε άλλους χώρους και "δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνουν".


Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για δύο πρώην τεχνικούς της ΕΡΤ που εντάχθηκαν στο προσωπικό της ΔΤ. Εργαζόμενοι της ΕΡΤ επικοινώνησαν με το tvxs.gr εκφράζοντας τις ανησυχίες τους για τις προθέσεις και τα κίνητρα των δύο τεχνικών, καθώς υπενθυμίζεται πως έχουν χρεωθεί τα μηχανήματα. Ακόμη δεν έχει γίνει η παράδοση – παραλαβή των μηχανημάτων με αποτέλεσμα πολλοί να εκφράζουν φόβους για προβοκάτσια.

Οι εκπρόσωποι της ΠΟΣΠΕΡΤ ζητούν να τους δοθεί άδεια να μπουν στο εσωτερικό του Ραδιομεγάρου καθώς σε περίπτωση που προκληθεί κάποια ζημιά στα μηχανήματα «εμείς θα είμαστε αυτοί που θα λογοδοτήσουν».

Εν τω μεταξύ πληροφορίες από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ αναφέρουν πως εργαζόμενοι της ΔΤ ενδέχεται να μεταφερθούν εντός του Ραδιομεγάρου. Οι εργαζόμενοι καλούν σε νέα συγκέντρωση έξω απο το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή...
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: