14.9.13

Στους παραγωγικούς φορείς θα μιλήσει ο Αλ.Τσίπρας στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ...


Με την ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου συνεχίζει το πρόγραμμά του στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας.Νωρίτερα συναντήθηκε με τον...
δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ.Μπουτάρη και στη συνέχεια με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ.Τζιτζικώστα.

Στο επίκεντρο και των δύο συναντήσεων βρέθηκε το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τονίζει ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό και πρέπει να μείνει υπό δημόσιο έλεγχο και πως προς αυτή την κατεύθυνση χρειάζεται ένα μεγάλο μέτωπο στην πόλη κατά της ιδιωτικοποίησης.

Το μεσημέρι της Κυριακής (13.00) είναι προγραμματισμένη η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, όπου ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει την πρόταση του κόμματός του.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ θα εξηγήσει ότι, αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, αυτό θα αποτελέσει παράλληλα και λαϊκή ετυμηγορία για την ακύρωση των μνημονίων της καταστροφικής λιτότητας.

Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από το λαό την ανατροπή της «κυβέρνησης του μνημονίου» με μία «ευθεία, ανοιχτή, δημοκρατική κατά μέτωπο σύγκρουση» και την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία με «ένα νέο κοινωνικό, πολιτικό και εθνικό συμβόλαιο» με το λαό...
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: