25.6.11

Έξαλλοι οι τηλεθεατές με το NBC!...


Ακόμη δεν βγήκε στον «αέρα» και άρχισαν τα παρατράγουδα. Ο λόγος για τη νέα δραματική σειρά που ετοιμάζει για το επόμενο φθινόπωρο το NBC και είναι βασισμένη στο στήσιμο της αυτοκρατορίας του Playboy μέσα από τα μάτια ενός δικηγόρου.

Πως προέκυψαν τα προβλήματα; Πρώτον σε... αρκετές αμερικανικές πολιτείες τίθεται ζήτημα περιεχομένου, το οποίο είναι πιο σκαμπρόζικο απ’ όσο αντέχουν τα τηλεοπτικά δίκτυα που θα προβάλλουν τη σειρά (αν την προβάλλουν). Δεύτερον, κατά ένα περίεργο λόγο – και παρά το εκκεντρικό και το γεμάτο lifestyle περιεχόμενο – δεν… συνεργάζονται οι τηλεθεατές. Ήδη, στην ιστοσελίδα του NBC πέφτει… μπερντάχι στην ενότητα των σχολίων του τηλεοπτικού κοινού.

«Απαίσιο τηλεοπτικό concept. Τι το καλό προσφέρετε στον κόσμο με το να βγάζετε στον «αέρα» κάτι σαν κι αυτό; Στ’ αλήθεια πόσο ενδιαφέρον είναι το θέαμα γυναικών ντυμένες κουνέλες και ένας άντρας, ο οποίος έβγαλε μια περιουσία από αυτό! Φαντάζομαι δεν μπορείτε να βγάλετε τόσα λεφτά φτιάχνοντας σειρές που προωθούν την οικογένεια, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την ίδια τη ζωή!», γράφει ένας τηλεθεατής και ο αμέσως επόμενος συμπληρώνει: «Σοβαρά σκέφτεστε να βγάλετε αυτό το πράγμα στον αέρα; Θα το «κατεβάσετε» πολύ νωρίτερα απ’ όσο φαντάζεστε! Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να θέλει να παρακολουθεί τέτοιου είδους σκουπίδια».

Άλλος τηλεθεατής αισθάνεται… «αηδιασμένος που το NBC εντάσσει στο πρόγραμμα του ένα τέτοιο σόου! Είναι πορνογραφικό και τόσο απογοητευτικό εκ μέρους που δεν μπορείτε να κάνετε μια σειρά με επίπεδο και υψηλή αισθητική. Αλλά είναι απλό! Το σεξ πουλάει».

Ποιος περίμενε τόσο πουριτανισμό από τους τηλεθεατές ενός τηλεοπτικού δικτύου που χρόνια τώρα έχει και πολύ χειρότερα από τη συγκεκριμένη σειρά να επιδείξει, αλλά και πολύ καλύτερα.

Ας σημειωθεί ότι οι σελίδες με τα υποτιμητικά έως υβριστικά σχόλια για το σίριαλ που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα βράδυ από τον προσεχή Σεπτέμβριο ξεπερνούν τις 4 σελίδες!

Υπάρχουν φυσικά κι εκείνοι που προσπαθούν κάπως να… «συμμαζέψουν» τους υπερβολικούς και όσους πιστεύουν ότι ο κόσμος θα καταστραφεί (κι άλλο) αν παρελάσουν από την οθόνη του 10 κουνελάκια του Playboy, σερβίροντας ποτά και ξεστομίζοντας αφελείς ατάκες. Αλλά οι προσπάθειες τους δεν πιάνουν τόπο! Γιατί βρίσκεται κάποιος, που προφανώς έχει παρακολουθήσει όλα τα τρέιλερ της σειράς και δυναμιτίζει το κλίμα με την κορυφαία ατάκα πρωταγωνιστή του σίριαλ: «Εξυπνάδα; Ποιος τη χρειάζεται την εξυπνάδα; Είσαι ο μόνος άντρας που όταν βάζει το χέρι του κάτω από τη φούστα ενός κοριτσιού ψάχνει για… λεξικό!».
golema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: