
Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί, που δεν «βγαίνουν» οικονομικά και ψάχνουν συγκάτοικο ή… συνάδελφο!
Οδοντίατροι, γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, ακόμα και καθηγητές μέσης εκπαίδευσης βάζουν αγγελίες ή απευθύνονται σε μεσίτες, προκειμένου να ... συστεγαστούν, ώστε να πληρώνουν μισά – μισά νοίκι και κοινόχρηστα.
Κάποτε ήταν μόνο οι φοιτητές, αυτοί που έψαχναν τέτοιου είδους διευκολύνσεις. Τώρα όλο και μεγαλύτερης ηλικίας ακολουθούν την τακτική αυτή.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ηλικιωμένα άτομα ψάχνουν συγκατοίκους του ιδίου φύλου, ενώ μοναχικές γυναίκες με μεγάλα σπίτια είναι πρόθυμες να μοιραστούν το σπίτι τους με φοιτητές.
Δεν είναι πάντως λίγες οι περιπτώσεις που ζευγάρια, τα οποία γνωρίζονται λίγο καιρό προχωρούν στην συμβίωση για να γλιτώσουν ένα νοίκι!
star.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου