16.1.11

Θόδωρος κατά Τζοτζώγιαννου...

Η πρώτη επίθεση Πάγκαλου στον Μιχελάκη! ...
Επίθεση στον δημοσιογράφο και νυν εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, μέσα απο συνέντευξή του στο "Έθνος".

«Ποτέ δεν χαρακτήρισα όλους τους...

δημοσίους υπαλλήλους ``κοπρίτες``» τονίζει και προσθέτει: «Στην Ελλάδα, όμως, δεν μας αρέσει η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι χρεοκόπησε το κράτος. Διότι κάποια στιγμή δεν είχε τα χρήματα να καλύψει τις δαπάνες του. Κι αυτό συνέβη από τους μισθούς των υπαλλήλων που πλεονάζουν στο Δημόσιο, διότι απλούστατα δεν χρειάζονταν και διορίστηκαν για λόγους πολιτικής ψηφοθηρίας. Οποιος ισχυρίζεται το αντίθετο είναι επαίσχυντος ψεύτης».

Συμπληρώνει ότι η επίθεση που δέχθηκε «μέχρις ενός σημείου πρέπει να ήταν στημένη» και πίσω από αυτήν κρύβεται «η προσπάθεια της ΝΔ να απαξιώσει την κυβέρνηση για να καλυφθεί η δική της απαξίωση».

Μάλιστα, αναφερόμενος εμμέσως πλήν σαφώς στον κ. Μιχελάκη τόνισε: «Είχα την κακοτυχία να με ``προσέξει`` μια ομάδα δημοσιογράφων για να αυξήσουν το αναγνωστικό τους κοινό ή και να προετοιμαστούν για να λάβουν κομματικές θέσεις. Διότι κάτι τέτοιο συνέβη»...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: