12.1.11

Βαρβιτσιώτης: «Χύμα πράγμα ο ανασχηματισμός»...


«Ποιόν ανασχηματισμό; Δεν τον κατάλαβα...Κατάλαβα ένα πράγμα το οποίο δεν συντονίζεται», δήλωσε με αιχμηρό τρόπο ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης μιλώντας για τις αλλαγές στη ΝΔ. «Ένα χύμα πράγμα το οποίο αν θέλετε επί εβδομάδες διαφημιζόταν και απεδείχθη ότι ήταν κάτι το οποίο δεν λέει τίποτα. Μα είναι δυνατόν; Πόσες... γραμματείες κάναμε και πόσους τομεάρχες; Είναι δυνατόν; Πως θα συντονιστεί αυτό το σχήμα; Τέλοσπάντων... Εύχομαι να τους βγει σε καλό», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, τόνισε ακόμη ότι «ο μεσαίος χώρος είναι εκείνος που είναι η πηγή αντλήσεως δυνάμεων. Δεν μπορεί να πάμε ούτε δεξιά που θέλουν μερικοί στη ΝΔ ούτε να πάμε πουθενά αλλού. Πρέπει να μείνουμε εκεί που είμαστε με μια ριζοσπαστική πολιτική που θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες. Από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά».

Η Νέα Δημοκρατία τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης, πρέπει να προσαρμόσει την πολιτική της και να κάνει ανοίγματα. «Η ΝΔ είναι ένα κόμμα το οποίο πρέπει να είναι πολυσυλλεκτικό. Δεν το έχουν καταλάβει οι νυν κρατούντες», υποστήριξε.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: