5.1.11

Η σταρ στα δικαστήρια...


Οι πρωταγωνιστές: Πρώην παρουσιάστρια σε κρατική και ιδιωτική και διευθυντής προγράμματος που έχει φέρει σε πέρας πολλές μεγάλες παραγωγές στο παρελθόν.
Σημείο συνάντησης: Η αίθουσα του δικαστηρίου
Η παρουσιάστρια είναι γνωστή για την τακτική της πρόσληψης άνευ...

αποδοχών. Αν και εκείνη εξασφάλιζε πάντα υψηλά και καλοπληρωμένα από τα κανάλια με τα οποία συνεργαζόταν, όταν ξεκίνησε δική της δουλειά, δεν έπραξε το ίδιο αφού θα έπρεπε να βάλει το χέρι στην τσέπη. Το χρώμα του χρήματος δεν το έβλεπαν παρά λίγα από τα άτομα που συνεργάζονταν μαζί της. Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν το πότε κάποιος από όλους αυτούς που δούλεψαν τζάμπα για τη... μεγάλη ιδέα της παρουσιάστριας θα την έφερνε στα δικαστήρια. Έπεσε η μήνυση προσφάτως και μάρτυρας κατηγορίας προκειμένου να εισπράξει ο παραγωγός τα χρήματά του ήταν... πρώην κολλητή της και συνάδελφος δημοσιογράφος.

Τι έγραψε η παρουσιάστρια στη σελίδα της στο Facebook:
«Τι ωραίος ο καθαρός αέρας, όταν φεύγουν (έστω και με ψέκασμα) κάποιοι άνθρωποι, που είχαν παρκάρει παράνομα στη ζωή σου και που το αυθαίρετό τους, εμπόδιζε τον ήλιο να δει τα λουλούδια σου. Άνθρωποι με έντονους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια και την ψυχή τους... Καλό ταξίδι μαγισσούλα, καλό ταξίδι Γκούφι, αντίο δυσοσμία...»

Τι έγραψε η πρώην κολλητή και μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της παρουσιάστριας για την υπόθεση στη σελίδα της στο Facebook: «Από πότε οι μαύροι κύκλοι... μαντάμ, δηλώνουν μαύρη ψυχή; Εκτός αν εννοείς ότι τους την έχεις μαυρίσει εσύ. Σίγουρα πάντως δεν έχουν τα φράγκα σου για να κάνουν πλαστική, ούτε μπότοξ μια φορά το εξάμηνο».
enimerosi24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: