10.1.11

Αλλαγές προανήγγειλε ο Α. Σαμαράς...


Νέες αλλαγές στην σύνθεση του κόμματος με στόχο η Νέα Δημοκρατία να αποκτήσει ένα σχήμα πιο συμμετοχικό και πιο λειτουργικό προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς με δήλωση του.
Σύμφωνα με τον ίδιο το στοίχημα της αλλαγής δεν είναι διχαστικό, αλλά αναδεικνύει νέα στελέχη και ανασυνθέτει τα παλαιά. "Αξιοποιεί όλες... τις εφεδρείες της Παράταξης και αλλάζει όσα την πλήγωσαν. Μια ανασύνθεση που παράγει ακτινοβολία ιδεών, εμπνέει εμπιστοσύνη στον κόσμο και Ελπίδα για τη χώρα", ανέφερε.

Χαρακτήρισε επιτυχημένη την πορεία του κόμματος μέσα στο 2010 και πρόσθεσε πως οι προτάσεις της Ν.Δ. μέσα στο έτος υιοθετήθηκαν τελικώς είτε σε πρώτη είτε σε δεύτερη βάση. "Είναι η πρώτη φορά που, μέσα σε τόσο λίγο χρόνο, ένα κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης κατάφερε να διαμορφώνει την πολιτική ατζέντα. Όπως είναι επίσης η πρώτη φορά, που ένα κόμμα το οποίον έρχεται από τη βαρύτερη ιστορικά ήττα του, κατάφερε να εκμηδενίσει τη διαφορά σε τόσο σύντομο χρόνο" πρόσθεσε.

Όπως είπε εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες που θα παρακολουθούν τους Δημόσιους οργανισμούς.

Ανέφερε ακόμη πως ανέθεσε στον μέχρι σήμερα Τομεάρχη Δικαιοσύνης Τάσο Νεράντζη, να κάνει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον εκλογικό νόμο.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: