6.1.11

Ο Ν. Νικολόπουλος κατήγγειλε απειλές εναντίον του στην Ασφάλεια! ...


Με απόλυτη μυστικότητα και λεπτότητα χειρίζεται, εδώ και μέρες, η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών μια σοβαρή καταγγελία, η οποία κατατέθηκε από το βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Νικολόπουλο, πριν από λίγες μέρες, στη διεύθυνση της Ερμού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αποκαλύπτει η... εφημερίδα “Ρεπόρτερ” που κυκλοφορεί, ο κ. Νικολόπουλος δέχεται απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα από άνδρα ο οποίος διαμένει σε περιοχή της δυτικής Αχαΐας.

Ο βουλευτής φαίνεται ότι εδώ και καιρό προβληματιζόταν για την υπόθεση αυτή, ωστόσο, βλέποντας ότι οι απειλές δεν σταματούν, αποφάσισε να απευθυνθεί στην τοπική αστυνομία, με τον ίδιο να έχει ραντεβού με το διοικητή Ασφαλείας Αριστείδη Ανδρικόπουλο, στον οποίο και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο κ. Νικολόπουλος με τον άνδρα από τη δυτική Αχαΐα φαίνεται ότι έχουν κάποιες προσωπικές διαφορές, για θέμα, όμως, που γνωρίζει μόνο ο ίδιος και η Ασφάλεια. Έτσι, λοιπόν, μετά από συνεννόηση με την Ασφάλεια, αποφασίστηκε, σε πρώτη φάση και για κάποιες μέρες, να φυλάσσεται διακριτικά η περιοχή όπου διαμένει ο κ. Νικολόπουλος και στη συνέχεια, ανάλογα με τη συμπεριφορά του άνδρα με τον οποίο έχει… διαφορές ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, θα αποφασιστεί από την Ασφάλεια αν είναι απαραίτητη η συνέχιση φύλαξης της οικίας όπου διαμένει.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε από τις Αρχές «προστασία», τουλάχιστον για μία μικρή περίοδο. Πάντως, οι πληροφορίες και τα στοιχεία που διαρρέουν από την αστυνομία είναι ελάχιστα, καθώς τόσο η πλευρά των Αρχών όσο και εκείνη του καταγγέλοντος θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για την υπόθεση.
www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: