13.1.11

Αμαρτωλές ιστορίες του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ με πρωταγωνίστρια γνωστή και μη εξαιρετέα δημοσιογράφο...


Τον «ιο του βυζαντίου» φαίνεται πως «κόλλησαν» από το ιερατείο ορισμένοι εκκλησιαστικοί συντάκτες που τώρα τελευταία έχουν επιδοθεί σε απίστευτους βυζαντινισμούς που θα ζήλευε ακόμη και η Αυτοκράτειρα Θεοδώρα. Το «σενάριο» που κυκλοφορεί τελευταία στους διαδρόμους της Μονής Πετράκη αλλά και σε αρκετά δημοσιογραφικά γραφεία, θέλει μια γνωστή ...
δημοσιογράφο του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ που έχει ταυτίσει τη Ζωή της με το ρεπορτάζ, να πρωταγωνιστεί σε δυο απίστευτες ίντριγκες.
Στη μια περίπτωση λοιπόν φέρεται να έχει βάλει λυτούς και δεμένους να της κανονίσουν άμεσα μεταγραφή σε παραλιακό μαγαζί «γωνία» προκειμένου να σωθεί από το ναυάγιο του μαγαζιού στο οποίο ήδη εργάζεται και που όπως όλα δείχνουν έχει βαλθεί να ακολουθήσει την πορεία του Τιτανικού.
Στην προσπάθεια της αυτή έχει ζητήσει την βοήθεια ενός γνωστού ανώτατου εκκλησιαστικού άνδρα από τον οποίο ζήτησε να παρέμβει στον διευθυντή του άλλου μαγαζιού για να την προσλάβει.
Το να ψάχνει κάποιος τρόπο να βρει μια ασφαλή δουλειά δεν είναι προς ψόγο. Όμως τι γίνεται όταν στο «νέο» αυτό μαγαζί δουλεύει ήδη εδώ και χρόνια ένας άλλος συνάδελφος που αγνοεί τις ενέργειες της φίλης του;
Η ίδια κυρία που θεωρεί πως αν θέλει μπορεί να βγάλει ακόμη και Αρχιεπίσκοπο, διατηρεί αργόμισθη θέση και σε ένα γνωστό για τις «αμαρτίες» του δημοτικό ραδιόφωνο. Εκεί την ξέρει μόνο ο λογιστής που την πληρώνει και το «βίσμα» της που δεν ευτύχησε να κρατήσει την καρέκλα του μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Με την σύμβαση της να λήγει οσονούπω και το «βίσμα» να ιδιωτεύει, φρόντισε να «ξεθάψει» από την ατζέντα μια παλιά της φίλη που εργάζεται στο ίδιο ραδιόφωνο και από την οποία ζήτησε να παρέμβει υπέρ της. Κι εκείνη το έκανε. Πήγε σε εκπομπάρχη και του ζήτησε να την βάλει να κάνει κάτι για να ακουστεί λίγο η φωνούλα της μήπως και της ανανεώσουν την σύμβαση.
Λέτε να τα καταφέρει; Αν ναι, τότε ένας ακόμη δημοσιογράφος θα βρεθεί στο δρόμο και μια άλλη για έχει διασφαλίσει για μια ακόμη φορά το παντεσπάνι της με σως σαλιγκαριού.
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: