15.1.11

Θέλω Απ. Γκλέτσο δήμαρχο Αθηναίων...

Γράφει ο Μάνος Λαμπράκης

Καραγουστάρω το πολλαπλάσιο του τσαμπουκά του Απόστολου Γκλέτσου. Θα τον ήθελα για δήμαρχο Αθηναίων. Μου αρέσει ο τσαμπουκάς του γιατί τον κάνει άνθρωπο εύθραστο κι όχι σαν τον μισοναρκωμένο νέο δήμαρχο της αθηναϊκής lifo.

(Έβλεπα τον Καμίνη με τον Τσίμα να κόβουν βόλτες στο MEGA XYTA Φυλής υπό τους ήχους τυμπάνων σκουπιδοντενεκέδων κηδείας κι αναρωτιόμουν για πόσο ακόμα η γλώσσα της δημοσιογραφίας θα παραμένει κλινικά νεκρή. )

Άραγε να...

βγει σε σύστημα του ΟΠΑΠ η πιθανή ημερομηνία χρεωκοπίας της Ελληνικής Δημοκρατίας;

Την πρακτική του “ψυχρού πολέμου” εταιριών είσπραξης αρχίζουν να εφαρμόζουν και τα free press της Αθήνας προκειμένου να αποκτήσουν διαφημιστικά έσοδα.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εντολή να μην πλησιάζει και να μην βεβαιώνει παραβάσεις σε χώρους όπου δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά χρηστικοί δημοσιογράφοι με δήθεν πρωταγωνιστική ασημόσκονη. Το εμπεδώσαμε κι αυτό την χρονιά που μπήκε...

Σείονται τα θεμέλια του οίκου Δασκαλαντωνάκη - Σηφουνάκη από blogs μέχρι facebook.

Μέσω Παρισιού έφτασε το σήμα στην Κηφισιά σε πολύ γνωστό κατάστημα αποκλειστικής διάθεσης γαλλικής φίρμας δερμάτινων ειδών για πώληση από το ελληνικό κατάστημα προϊόντων μαϊμού. Πάλι καλά που δεν επιβάλλεται και τελωνειακός έλεγχος στις πτήσεις εντός Ε.Ε. Να σε γδύνουν και να κοιτούν αν το εσώρουχο σου είναι αυθεντικό ή μαϊμού Calvin Klein. Βέβαια θα ήταν η χαρά του Πάγκαλου αυτό.

Το όνομα της συμπαθέστατης Άντας Παπανδρέου είναι Χάϊδω. Αυτό μου την κάνει ακόμα πιο συμπαθή δυστυχισμένη.

Νέα εγκύκλιος σε μερικές μέρες για τον αντικαπνιστικό νόμο. Εμείς, μόνοι από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα επιτρέπουμε το κάπνισμα μόνο στα μπουζούκια και στα μπαρ. Ευρωπαϊκή αποκλειστική πατέντα.

Η Δήμητρα Παπανδρέου θα πρωταγωνιστήσει σε δρώμενο με συμπρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου με θέμα τον καννιβαλισμό. Τί άλλο, Θεέ μου, θέλει να φάει;

Τα πάνω του αρχίζει να παίρνει το πρωινό του ANT1 και να δείτε που θα τερματίσει πάλι πρώτο μόλις μπει στον τηλεοπτικό στίβο το βαρύ πυροβολικό των «Dancing with the stars» και «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Διαβάζω σε περιοδικό με θέμα τις ερωτικές σχέσεις εν έτει 1956 την ακόλουθη επιστολή:


«Κύριε,
Είμαι δέκα οκτώ χρονών. Είμαι νέα καλής οικογενείας. Εγνώρισα ένα νέο πολύ καθώς πρέπει. Προ ολίγου έμεινα μόνη μαζί του. Μιλήσαμε για ένα σωρό πράγματα κατόπιν με ερώτησε:
"Τί φρονείτε για το φλέρτ;"
Απήντησα αόριστα και σας γράφω γιατί είμαι θλιμμένη.
Τί πρέπει να κάνω; Δεν τολμώ πια να τον ξαναδώ. Ούτε θα θελα όμως να τον ψυχράνω.

Μια κοπέλα απελπισμένη.”

Ο συγγραφέας απαντά με επιχειρήματα και κουβέντες “της προκοπής, παλιές, στέρεες και ίσιες” όπως θα έλεγε η γιαγιά μου, που σήμερα δεν αντιγράφονται ούτε σε σύγχρονα βιβλία επιστημονικής φαντασίας.

Όλα ανάποδα σήμερα...

mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: