17.8.10

«Εχω ΑΙDS, συγγνώμη που δεν σας το είπα» ...

«ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΟ τα βάθη της καρδιάς µου», είπε δακρυσµένη χθες στο δικαστήριο η γερµανίδα ποπ σταρ Νάντια Μπενάισα, η οποία κατηγορείται ότι...

µόλυνε τουλάχιστον έναν εραστή της µε τον ιό ΗΙV που προκαλεί το ΑΙDS.

Η δίκη της 28χρονης Μπενάισα άρχισε χθες. Η τραγουδίστρια του κοριτσίστικου ποπ συγκροτήµατος Νo Αngels – η γερµανική απάντηση στις Spice Girls – είχε συλληφθεί δηµοσίως στο τέλος της παράστασης που είχε δώσει πέρυσι σε ντίσκο. Λίγες ηµέρες αργότερα, ο εισαγγελέας του Ντάρµστατ είχε ανακοινώσει πως απαγγέλθηκαν εις βάρος της κατηγορίες για πρόκληση σοβαρής σωµατικής βλάβης επειδή έκανε σεξ χωρίς προφύλαξη ενόσω γνώριζε ότι ήταν φορέας του ΑΙDS. Αντιµετωπίζει µέγιστη ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Η Μπενάισα, η οποία γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη από µητέρα Ροµά µε γερµανική υπηκοότητα και µαροκινό πατέρα, και τέσσερα άλλα κορίτσια σχηµάτισαν τις Νo Αngels το 2000. Το συγκρότηµα έγινε το πιο επιτυχηµένο κοριτσίστικο γκρουπ της Γερµανίας.

Σύµφωνα µε την εισαγγελία, η Μπενάισα γνώριζε πως ήταν φορέας από το 1999, όταν ήταν 17 χρονών. Από τότε φέρεται ότι έκανε σεξ µε τρεις άνδρες τουλάχιστον πέντε φορές χωρίς να τους ενηµερώσει ότι είναι φορέας. Ενας απ’ αυτούς µολύνθηκε το 2004 και βρισκόταν χθες στο δικαστήριο ως µηνυτής. «Δεν ήθελα µε κανένα τρόπο να µολυνθεί ο σύντροφός µου», τόνισε η Μπενάισα, η οποία έχει και µια 11χρονη κόρη. Η υπερασπιστική γραµµή των δικηγόρων της είναι ότι στην περίπτωση του συντρόφου της που µολύνθηκε από ΑΙDS δεν µπορεί να πιστοποιηθεί ότι προσβλήθηκε κατά τη σεξουαλική επαφή µε την Μπενάισα ή από άλλες συντρόφους του.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: