6.8.10

Ξεκινά το δεύτερο κύμα φυγής ...

Αυξημένη αναμένεται από σήμερα και ως την Κυριακή η κίνηση σε λιμάνια, αεροδρόμια, ΟΣΕ ΚΤΕΛ και εθνικές οδούς, καθώς οι αδειούχοι του Αυγούστου πρόκειται να εγκαταλείψουν με κάθε μέσο τα αστικά κέντρα.
Δεδομένου του γεγονότος ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο τα περισσότερα οχήματα παρέμειναν σταθμευμένα, λόγω της αβεβαιότητας των οδηγών για...
την προμήθεια καυσίμων, αυτές τις ημέρες εκτιμάται ότι η κίνηση στις εθνικές οδούς θα είναι σαφώς περισσότερη.

Η εξέλιξη της επιβατικής κίνησης στα λιμάνια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένης της τρέχουσας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Πάντως, το δεύτερο κύμα μεγάλης φυγής θα συνοδευτεί και αυτό το Σαββατοκύριακο από γενικά αίθριο και ζεστό καιρό. Σήμερα η ζέστη θα είναι περισσότερο αισθητή λόγω των υψηλών τιμών της υγρασίας κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και το Σάββατο, αν και από το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Μικρή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από 3 έως 5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: