6.8.10

Είχε και δεύτερο οπλοστάσιο σε τραπεζική θυρίδα!...

Δεν λένε να τελειώσουν οι... εκπλήξεις που επιφύλασσε στους αστυνομικούς ο 45χρονος τραπεζικός υπάλληλος που συνελήφθη την Τετάρτη, όταν στο σπίτι του βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Όπως αποδείχθηκε, διατηρούσε και... παράρτημα από άλλα 12 όπλα που είχε ασφαλισμένα σε θυρίδα τράπεζας των Χανίων!

Ο ίδιος....
ο κατηγορούμενος –που ισχυρίζεται ότι είναι συλλέκτης και παλαιός σκοπευτής- υπέδειξε στους αστυνομικούς την τραπεζική θυρίδα που διατηρούσε στο όνομά του, όπου βρίσκονταν τα όπλα. Οι άνδρες της Ασφάλειας Χανίων εξασφάλισαν την απαιτούμενη άδεια από τον εισαγγελέα και άνοιξαν την θυρίδ, μέσα στην οποία βρήκαν άλλο ένα οπλοστάσιο.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν πέντε γερμανικά πιστόλια Luger, τρία επίσης γερμανικά πιστόλια Walter με γεμιστήρες, δύο πιστόλια Colt με γεμιστήρες, ένα Mouser, ένα περίστροφο Smith & Wesson και 47 σφαίρες διαφορετικού διαμετρήματος. Τα όπλα που βρέθηκαν εστα΄λησαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.
prothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: