10.8.10

Μ. Μανουσάκης:"Η τηλεόραση ανθελληνίζεται. Έγινε εισαγόμενη." ...

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο σκηνοθέτης των επιτυχιών Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει σύμφωνα με το 7μέρεςTv με μια σειρά εντελώς διαφορετική από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει. «Πρόκειται για μια οικογενειακή κομεντί που θα περνά μηνύματα για όλη τη διαδικασία της...

...υγείας και ευεξίας. Η Ελλάδα έχει πανευρωπαϊκό ρεκόρ στην παιδική παχυσαρκία. Όλα αυτά βέβαια υπό το πρίσμα μια γλυκιάς κομεντί».

- Τι ρόλο θα έχουν οι διατροφικές συνήθειες στο σενάριο;
«Θα υπάρχει συνεχής επαναφορά μέσα από την ιστορία, η οποία βέβαια θα είναι συνδεδεμένη με την περιπέτεια των ηρώων, τις ερωτικές απογοητεύσεις, τις επιτυχίες ή τις καθημερινές τους περιπέτειες».

- Δύο χρόνια αποχής από την τηλεόραση. Σας λείπει;
« Ανακάλυψα ένα σωρό πράγματα και δεν μου λείπει καθόλου. Έχει αλλάξει τόσο πολύ. Απορείς πως μετά από τόση άνθηση κατέληξε εκεί που είναι σήμερα. Βέβαια η τηλεόραση είναι ένα μαγικό εργαλείο, αρκεί αυτοί που την υπηρετούν να είναι επίσης μάγοι».

- Φέτος για πρώτη χρονιά δημιουργούνται στο σύνολο δέκα σίριαλ σε όλα τα κανάλια.
« Το κακό είναι ότι η τηλεόραση ανθελληνίζεται. Έγινε εισαγόμενη. Ήμασταν το μοναδικό κράτος που είχαμε το προνόμιο να έχουμε δική μας τηλεόραση και δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε».
Από το tvnea

Δεν υπάρχουν σχόλια: