6.3.10

σκάνδαλο στημένου ποδοσφαιρικού αγώνα σε παιδικές Ακαδημίες!...


Aπό τον Μάκη Βραχιολίδη

Το είδαμε και αυτό: Σε επίσημο αγώνα ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος μεταξύ παιδικών Ακαδημιών της Β. Ανατολικής Αττικής ομάδων, στήθηκε ολόκληρη συνωμοσία, για να κερδίσει η μία ομάδα την άλλη!!! Πρόκειται για την ποδοσφαιρική Ακαδημία του Ν. Ψυχικού η οποία αγωνίστηκε εναντίον της Ακαδημίας του Άρη Χολαργού, έχοντας στην σύνθεσή της παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας!!!
Συγκεκριμένα, ενώ το Πρωτάθλημα αυτό, που διεξάγεται σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5, απαιτεί παιδιά ηλικίας 10 ετών (γεννημένα –αυστηρά- το 2000), η ομάδα του Ν. Ψυχικού προκειμένου να κερδίσει τον αγώνα, χρησιμοποίησε τρεις...



παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας. Είχαν γεννηθεί το 1998 και 1999!

Όχι μόνον αυτό. Οι αρμόδιοι της ομάδας του Ν. Ψυχικού, επιδιώκοντας να παραπλανήσουν την Οργανωτική Επιτροπή διεξαγωγής του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος, πλαστογράφησαν το ένα πιστοποιητικό γεννήσεως, βάζοντας άλλο πιστοποιητικό με άλλη φωτογραφία παίκτη!!! Τα άλλα δύο πιστοποιητικά δεν συνοδεύονταν από φωτογραφίες!

Ο αγώνας έγινε, το Ν. Ψυχικό κέρδισε με 4-2 τον Άρη Χολαργού, όμως οι υπεύθυνοι της ηττημένης ομάδας έκαναν ένσταση μια και φαινόταν από μακριά ότι οι παίκτες που χρησιμοποίησε η Ακαδημία του Ν. Ψυχικού ήταν πολύ μεγαλύτερης από την κανονική ηλικία. Η υπόθεση έφτασε στην Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος, η οποία με συνοπτικές διαδικασίες και αφού διαπίστωσε την απάτη, τιμώρησε την ομάδα του Ν. Ψυχικού, κατακυρώνοντας την νίκη υπέρ του Άρη Χολαργού.

Συμπέρασμα: Η κοινωνία μας έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο διαφθοράς και σήψης, ώστε φτάνουμε στο θλιβερό σημείο να νουθετούμε τα παιδιά μας στην λαμογιά και την κομπίνα. Σε μερικούς ανθρώπους η κατάκτηση της νίκης και του κέρδους έχει γίνει αυτοσκοπός, ώστε δεν διστάζουν να μεταδίδουν τα…νάματα της απάτης σε μικρά παιδιά! Να τους εντρυφούν την νοοτροπία της νίκης ακόμη και αν χρειάζεται να εξαπατήσουν, να πλαστογραφήσουν!

Η ρεμούλα και η διαφθορά έχει ποτίσει το μεδούλι του Έλληνα, γι’ αυτό έχουμε φτάσει σε αυτό το χάλι, ώστε να μας χλευάζουν και διεθνώς!
www.press-bank.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: