10.3.10

«Βλέπουν» τρομοκρατία πίσω από το νεκρό στη Δάφνη


Οι σχέσεις του 35χρονου κακοποιού, που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα στη Δάφνη μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και πιθανά την εγχώρια τρομοκρατία ερευνώνται από την αστυνομία.
Ο 35χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά από την ΕΛΑΣ, μαζί με ένα ακόμη άτομο που κατάφερε να διαφύγει, εντοπίσθηκε λίγο πριν από τις πέντε τα ξημερώματα από πλήρωμα περιπολικού να έχει διαρρήξει αυτοκίνητο.
Όταν οι...
αστυνομικοί επιχείρησαν να προχωρήσουν σε έλεγχο, οι δύο κακοποιοί πυροβόλησαν εναντίον τους. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και μία σφαίρα βρήκε τον 35χρονο στην καρδιά. Όπως διαπιστώθηκε ήταν σεσημασμένος, καθώς είχε συλληφθεί δύο φορές κατά το παρελθόν, η πρώτη εκ των οποίων στα επεισόδια στο Πολυτεχνείο το 1995.

Έφερε πάνω του σύστημα ασύρματης επικοινωνίας - πιθανότατα με άλλους συνεργούς που δεν έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, ενώ φορούσε διπλά γάντια. Είχε πιστόλι- όπως και ο συνεργός του- το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολικά εργαστήρια καθώς και μία χειροβομβίδα στο τσαντάκι του. Οι επιτελείς της ΕΛΑΣ χαρακτήρισαν την υπόθεση ως «ιδιαίτερα σοβαρή».
NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: