6.3.10

Αν δεν σωθούμε μόνοι μας δεν θα μας σώσει κανένας, λέει ο Αντ.Σαμαράς. «Όχι» στο ΔΝΤ...


«Η ΝΔ οφείλει να ζητήσει συγγνώμη που δεν ήταν πιο αποφασιστική, ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ ήταν μέρος του προβλήματος» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, ξεκαθαρίζοντας ότι θα ήταν επικίνδυνη για τη χώρα η προσφυγή στο ΔΝΤ.
Μιλώντας στην Ημερησία του Σαββάτου ο κ. Σαμαράς ξεκαθαρίζει ότι η ενδεχόμενη προσφυγή της Ελλάδα στο ΔΝΤ είναι επικίνδυνη.
«Αν δεν σωθούμε μόνοι μας, δεν μπορεί να μας σώσει κανένας. Και αν...
πάρουμε απόφαση να σωθούμε μόνοι μας, τότε και η Ευρώπη ευκολότερα θα μας βοηθήσει και οι αγορές θα μας στηρίξουν και βοήθεια από το ΔΝΤ δεν θα χρειαστούμε» εξήγησε.

Σε ερώτηση για τα οικονομικά μέτρα ο αρχηγός της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει πέσει έξω στους υπολογισμούς της: «στα χαρτιά έχει κόψει 4% του ελλείμματος με το ΠΣΑ και άλλα 2% του ελλείμματος με τα προχθεσινά μέτρα, φιλοδοξώντας να πετύχει μείωση του ελλείμματος, όχι κατά 6%, αλλά κατά 4%.»

Ο αρχηγός της ΝΔ κάλεσε για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση να υιοθετήσει το πακέτο μέτρων που πρότεινε η ΝΔ, ώστε να δοθεί «ανάσα» στην αγορά και στα νοικοκυριά.

* Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα, δεν έκρυψε τους φόβους του για κοινωνική αναταραχή, λέγοντας ότι υπάρχουν «έκδηλες αδικίες, χονδροειδείς αδικίες και αυτές θα προκαλέσουν δικαιολογημένη οργή».

Τέλος, αναφερόμενος στις Εξεταστικές επιτροπές ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν καλύπτει κανέναν ούτε απολογείται για κανέναν, ωστόσο, οι Επιτροπές κάνουν κακό στη χώρα.
NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: