17.3.10

Χορεύοντας με τους Νίκους...

"Μα είναι δυνατόν κύριε Χατζηνικολάου να σας λέει ψέματα τώρα, η Μαρία Παπουτσάκη;"...
Εχθρική πράξη προς την Εκκλησία η νέα φορολόγησή της κατά 20%, απεφάνθη ο ρασοφόρος tv star Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος χθες το πρωί στο μαγκαζίνο της ΝΕΤ «Πρωινή ενημέρωση».

Και οι πολίτες, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, τα ζωντανά δηλαδή που σέρνουν πάντα το κάρο, σαν εχθρική πράξη βλέπουν την άγρια φορολόγησή τους. Το πάγωμα μισθών, συντάξεων, το πετσόκομμα δώρων, επιδομάτων, την αύξηση ΦΠΑ, τους έμμεσους φόρους κ.ά., αλλά δεν ξαμολήθηκαν στα κανάλια να σκούζουν. Και το βράδυ ο...

...ρασοφόρος tv star, ο Ανθιμος ντε, βγήκε και στο δελτίο του Alter να εκφράσει την ιερά οργή του. Την ώρα που ο ρασοφόρος tv star χτυπιόταν για την άδικη φορολόγηση των ιερών εσόδων, η Μαρία Παπουτσάκη στο δελτίο του ΜΕΓΚΑ έδινε την πληροφορία ότι ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος Χατζηνικολάου ζήτησε να διακοπεί η μισθοδοσία του θέλοντας με τον τρόπο αυτό να συνεισφέρει στην οικονομική κρίση.

Και πέντε λεπτά αργότερα ο συνονόματος και συνεπώνυμός του επιχειρηματίας-άνκορμαν έβγαζε τον μητροπολίτη Μεσογαίας τηλεφωνικά στο δελτίο του και τον ρωτούσε αν αληθεύει η πληροφορία ότι έχει παραιτηθεί της αποζημιώσεώς του.

Ε τι; Ψέματα θα σας έλεγε η Μαρία Παπουτσάκη; Την έχετε για τέτοιον άνθρωπο; Και να 'λεγα ότι δεν την ξέρετε. Τόσα χρόνια συνεργαστήκατε μαζί της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: