17.3.10

Μετατάξεις για το πλεονάζον προσωπικό της ΕΡΤ...

Με μετατάξεις σκέφτονται στην ΕΡΤ να αντιμετωπίσουν το πλεονάζον εργατικό δυναμικό της εταιρίας. Όσοι υπάλληλοι περισσεύουν, αργόμισθοι, ρουσφέτια και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις δεν αποκλείεται όταν ολοκληρωθεί η απογραφή και διαπιστωθούν οι πραγματικές ανάγκες της εταιρίας να τους δούμε σε άλλους οργανισμούς του δημοσίου. Κανείς δεν χάνεται! Ωστόσο, η διεύθυνση προσωπικού, καθώς επίσης και οι διευθύνσεις κατά τομείς καταγράφουν το προσωπικό προκειμένου να αποκτήσουν πλήρη εικόνα τού τι πραγματικά συμβαίνει στην κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση. Το παράλογο στην όλη ιστορία όμως έχει...



να κάνει με το γεγονός – όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ότι η απογραφή γίνεται από αυτούς που θα αντικατασταθούν! Για παράδειγμα στο δυναμικό, από άποψη εμβέλειας και εσόδων για την ΕΡΤ, τμήμα του αθλητικού, κουμάντο ακόμη κάνουν οι Κατσαρός και Βερνίκος. Αν είναι δυνατόν!
Για να επανέλθουμε όμως στο πρώτο σκέλος της είδησης, να σημειωθεί ότι η πρόταση της μετάταξης έχει πέσει στο τραπέζι και η νέα διοίκηση σκέφτεται να την υιοθετήσει. Άλλωστε η ιδέα έχει εφαρμοστεί και στο παρελθόν – το 1993 – με επιτυχία!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: