25.2.10

"Έχω να της μιλήσω από τότε που 'φυγα από το Star"...

"Μου είναι εντελώς αδιάφορο και βαρετό το δελτίο του ΑΝΤ1"...
Για τις σημαντικές αλλαγές που έκανε στη ζωή του μίλησε ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό μετακόμισε όχι μόνο σε άλλη τηλεοπτική στέγη αλλά και σε άλλο σπίτι!

“Δυο άνθρωποι που μένουν μόνοι τους δεν έχουν κανένα λόγο να ζουν σε...

...ένα τεράστιο σπίτι, όπου στην ουσία χρησιμοποιούν μόνο δυο δωμάτια. Πολύ περισσότερο με ενοχλούσε που, για να κάνω την παραμικρή δουλειά, έπρεπε να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο, από το να πάω στο περίπτερο μέχρι να κάνω τα ψώνια μου από το supermarket” δήλωσε ο παρουσιαστής σχετικά με την μετακόμισή του από τα Βόρεια Προάστια στο κέντρο της Αθήνας και συνέχισε μιλώντας φυσικά και για την μεταγραφή του από την ΕΤ3 στο Blue Sky: “Είχα πει ότι κάποια στιγμή όταν τελειώσω με τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια και αφού περάσω από την κρατική τηλεόραση για να πω ένα “ευχαριστώ” για αυτά που επί δεκαπέντε χρόνια μου προσέφερε θα ήθελα να πάω σε ένα περιφερειακό κανάλι για να μαζέψω δίπλα μου νέους ανθρώπους που να μην έχουν καμία σχέση με τη δημοσιογραφία και να αρχίσω μια άτυπη εκπαίδευση - στο βαθμό που θα μπορούσα να είμαι δάσκαλος - , ώστε να φτιάξω μια νέα γενιά δημοσιογράφων. Υπάρχουν μεγάλα ταλέντα στην ελληνική τηλεόραση, αλλά με τον τρόπο που κάποια κανάλια διαχειρίζονται τις ειδήσεις έχουν καταστρέψει αυτά τα παιδιά”.

Ο Τέρενς Κουίκ όμως αναφέρθηκε και στα... παλιά του λημέρια, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια. “Μου είναι εντελώς αδιάφορο και βαρετό το δελτίο του ΑΝΤ1 και ομολογώ ότι, από τότε που έφυγε ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος είχε κάποιες παρεμβάσεις σε πιο κοινωνικού χαρακτήρα θέματα, δεν μου λέει απολύτως τίποτα το δελτίο αυτό. Έχω στην καριέρα μου πάνω από εντεκάμισι χιλιάδες δελτία ειδήσεων, έχω μια μεγάλη διαδρομή, πιστεύω ότι μπορώ να κρίνω” δήλωσε ο άνθρωπος που πολλά χρόνια πριν είχε σταθεί και αυτός στην θέση του news caster του συγκεκριμένου καναλιού.

Φυσικά ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πολυσυζητημένη κόντρα που είχε στο παρελθόν με την Έμη Λιβανίου αλλά και τη “γεύση” έχει μείνει στον ίδιο από αυτή τους τη συνεργασία. “Έχω να της μιλήσω από τότε που έφυγα από το Star. Δεν υπάρχει κάποια επαφή. Έχω γυρίσει σελίδα και πήγα παρακάτω. Η Έμη έχει ταλέντο, είναι εργασιομανής, τελειομανής, ακούραστη. Απλά βιάστηκε να κάνει κάποια πράγματα αλλά έχει περιθώρια να τα διορθώσει. Είναι κρίμα από τη στιγμή που έχει τις δυνατότητες να μην προχωρήσει” δήλωσε ο παρουσιαστής.
Το είδαμε στο blog tvnea. Πηγή: Downtown

Δεν υπάρχουν σχόλια: