15.2.10

-Kατερίνα, αμόλα καλούμπα! ...

kourdistoportocali.com
Tελικά εκεί στο Mega, είναι πουριτανοί και μισογύνηδες.

(Μόνο κάτι πρωινά αγοράκια που τιτιβίζουν ευχάριστα, νιώθουν σαν το σπίτι τους.)

Πως να εξηγήσεις διαφορετικά τη φημολογία που θέλει τους ιθύνοντες του καναλιού να σοκάρονται απο ένα τέτοιο θέαμα, σαν κι αυτό της καλλιτεχνικής φωτογραφίας που βλέπετε.

Η Κατερίνα Στικούδη άλλωστε παρουσιάζει ψυχαγωγικά προγράμματα στο κανάλι.
Και το να φωτογραφίζεται φορώντας εσώρουχα, αποτελεί μέρος της...

ψυχαγωγίας του κοινού.

Την ίδια στιγμή οι παράγοντες του καναλιού- σκληροτράχηλοι σαν ήρωες του Φασμπίντερ-δεν σοκάρονται απο τα gay κελαιδίσματα που έχουν κατακλύσει το πρόγραμμά του.

Απο νωρίς το πρωί τα πολύχρωμα αγοράκια της Μεσογείων τιτιβίζουν ευχάριστα κι οταν πέφτει η νύχτα ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους-βλέπε "Πολυκατοικία".

Υποκριτές και πισωμερακλήδες έχουν κυριεύσει στο κανάλι.

Δεν είναι η μεταξωτή φλόγα της Κατερίνας που τους ενοχλεί. Είναι η ζήλια που αισθάνονται στην ιδέα οτι η Στικούδη είναι πιο ελκυστικό θέαμα (για την ώρα τουλάχιστο) απο τις ξυρισμένες ανδρικές γάμπες κάποιων άλλων παρουσιαστών.

Κάτω τα χέρια απο το Κατερινάκι-αφήστε το κορίτσι ν ανθίσει, να γλεντήσει τα δώρα της φύσης. Να τρυγήσει τους χυμούς της, να βουτήξει στον ωκεανό της ανεμελιάς της, να πανηγυρίσει τη φιλαρέσκειά της.

Αγνόησέ τους, κορίτσι μου.

Υ.Γ. >Ευτυχώς στο μαγαζί, υπάρχει ο Μήτσος ο Καμπουράκης, που είναι σερνικό σέρτικο κι ασίκικο. Καγενάτο. Αδιαμφισβήτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: