15.2.10

Όλη η αλήθεια για τον Στέλιο Κούλογλου και την πρωτοφανή-άθλια επίθεση στα blogs...

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ SIEMENS OΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Γ.ΓΑΜΠΡΙΤΣΟΣ...

O αριστερός με την δεξιά τσέπη, κρατικοδίαιτος Στέλιος Κούλογλου κάνει επίθεση στο troktiko το οποίο κατά ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο χρεώνει μόνος του στον δημοσιογράφο Σ.Γκιόλια. Τι μας λες ρε διορισμένε από το ΠΑΣΟΚ Κούλογλου; Με ποια στοιχεία λες ότι ο ιδιοκτήτης του trotkikou είναι ο Γκιόλιας και όχι εμείς ή άλλος; Συκοφάντη κάντε καλύτερο ρεπορτάζ και ας εξηγήσουμε στον κόσμο ποιος είναι ο Κούλογλου που πρόσφατα διορίστηκε όπως όλα τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε Δ.Σ. μεγάλου οργανισμού(ο συγκεκριμένος στην ΕΡΤ).

Η ποιότητα των πληρωμένων - από το δημόσιο - ρεπορτάζ που κάνει ο...

Κούλογλου φαίνεται από το site του το οποίο αναφέρει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο ότι τα blog εκτελούν συμβόλαια και εντολές. Δεν μας κόφτει για τους άλλους που μπορούν να απαντήσουν μόνοι τους.

Για εμάς όμως κ.διορισμένε Κούλογλου όταν μιλάς θα πετάς και μια απόδειξη γιατί επιβεβαιώνεις ότι εκτός από κρατικός ρεπόρτερ των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. είσαι και άθλιος συκοφάντης.

Ποιου συμβόλαια εκτελούν και σε ποιον τα blogs κ.Κούλογλου;

κ.Γερουλάνε αυτός είναι ο συκοφάντης φίλος του Γ.Γαμπρίτσου που ως γνωστών υπήρξε μέτοχος της εταιρείας telepassport που ξέπλενε το μαύρο χρήμα της siemens! Ο Γαμπρίτσος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ και στο Δ.Σ. είναι και ο Κούλογλου. Καταλάβατε τώρα ποιοι και γιατί εκτελούν συμβόλαια; Μόνο τα blogs(το nonews έγραψε πρώτο το όνομα και μετά αποκαλύψαμε εμείς την μετοχική σύνθεση) ανέφεραν για τον Γαμπρίτσο την στιγμή που ο Κούλογλου έκανε το παγόνι. Στο Portal του έχει βάλει μόνο την απάντηση του Γαμπρίτσου αλλά όχι την καταγγελία που του έγινε!!!
κ.Κούλογλου εκκρεμεί ή όχι στην ελληνική δικαιοσύνη υπόθεση σας αναφορικά με οικειοποίηση πνευματικής ιδιοκτησίας; Το αδίκημα είναι πολύ σοβαρό για έναν δημοσιογράφο! Το μοναδικό μέλος του Δ.Σ για το οποίο το ΕΣΡ είχε επιφυλάξεις είναι ο Κούλογλου. Ο ίδιο είχε το θράσος να πει ότι θα παραιτηθεί όταν είναι να πάρει τι δύο εκπομπές του. Το μεγάλο...παζάρι!
Ο Κούλογλου που διαφήμισε τις περίφημες lexus των βουλευτών και την πολυτέλεια τους σε μια πρωτόγνωρη διαφήμιση για έναν δήθεν αριστερό δημοσιογράφο, γίνεται ο υποστηριχτής των μελών της telepassport που ξέπλενε το μαύρο χρήμα της siemens. Είναι σαφές ότι έχει τους λόγους του.

Ας μας απαντήσει πρώτα γιατί κατήγγειλε την Ν.Δ αφού τον έδιωξε για τα χαμηλά -μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης και γιατί δεν πήγε σε ιδιωτικό κανάλια(όπως η Τσαπανίδου, Λυριτζής, Οικονόμου κ.α.); Μήπως δεν τον ήθελε κανένα κανάλι;

κ.Κούλογλου έχετε κατηγορηθεί ή όχι για παραποίηση ρεπορτάζ

Όσο για το αν είναι από πίσω και άλλα πολλά ας τα απαντήσει ο Σ.Γκιόλιας στον Κούλογλου στην αυριανή εκπομπή του στο ραδιόφωνο. Μάλλον θα περάσει δύσκολο μεσημεράκι ο κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος. Θα είναι ένα ακόμα...συμβόλαιο εκτέλεσης. Αυτή την φορά όμως θα ...εκτελεστεί ο ίδιος.

Υ.Γ: Η δημοκρατίες ευαισθησίες του Κούλογλου σταμάτησαν το πρωί του Σαββάτου όταν έγινε ντου σε σπίτι δημοσιογράφου. Όμως ο Κούλογλου αποκρύπτει ΔΟΛΙΩΣ ότι ουδέν βρέθηκε κατά την έρευνα. Και όμως αυτή είναι η φασιστική νοοτροπία των ανθρώπων που απομυζούν και ζουν με το δημόσιο χρήμα...
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: