21.2.10

Το γλέντησαν με την ψυχή τους...

Οκτώ χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά για τον Ολυμπιακό, και όπως ήταν φυσικό οι άνθρωποι της ομάδας γιόρτασαν με την ψυχή τους το Κύπελλο. Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, σύσσωμοι παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση έδωσαν ραντεβού στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Εκεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων», Μίλος Τεόντοσιτς έκλεψε για άλλη μία φορά την παράσταση. Ο Σέρβος μαζί με τον...

...φροντιστή της ομάδας, Μίλτο Παπαδημητρίου από την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο μαγαζί τον λουλουδοπόλεμο.

Σε ρυθμούς... Βέρτη μπήκαν ακόμα και οι Αμερικανοί του Ολυμπιακού, αφού οι Πάτρικ Μπέβερλι και Σκούνι Πεν που ανέβηκαν στη πίστα και έδειξαν τις χορευτικές του ικανότητες στο «Και όμως σαν τρελός σε αγαπάω». Όσον αφορά τους αδερφούς Αγγελόπουλους, απολάμβαναν με την ψυχή τους το γλέντι των παικτών.

Αποθέωση από τον κόσμο
Η παρουσία τους και μόνο δεν γινόταν να μην περάσει απαρατήρητη από τους θαμώνες του μαγαζιού. Πολλά ήταν τα αυτόγραφα που μοίρασαν οι παίκτες, ενώ δεν χάλασαν σε κανένα χατίρι που ήθελε μία φωτογραφία με το είδωλό του. Το γλέντι έφτασε στο τέλος περίπου στις 04.00 τα ξημερώματα όταν και οι περισσότεροι παίκτες αποχώρησαν από το μαγαζί.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: