5.1.10

Ειδικούς επιστήμονες με master και μεταπτυχιακό θα προσλαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ...

Κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών θα μπορεί να προσλάβει με διαγωνισμό εφεξής η Ελληνική Αστυνομία μετά την απόφαση του Ε' τμήματος του ΣτΕ που έκρινε νόμιμο σχέδιο σχετικού Προεδρικού Διατάγματος.

Σύμφωνα με το σχέδιο ΠΔ στην Ελληνική Αστυνομία θα προσληφθούν ιδιώτες κάτοχοι διδακτορικού τίτλου σπουδών ή master, εξειδικευμένοι στους...

...τομείς τραπεζικών εφαρμογών, χρηματοοικονομικών εφαρμογών, φοροτεχνικών εφαρμογών, λογιστικής, ηλεκτρονικών εφαρμογών, διερεύνησης ψηφιακών εφαρμογών, τηλεπικοινωνιών και δικτύων και οικονομικής υγείας.

Το σχέδιο ΠΔ παρέχει δυνατότητα στους ήδη υπηρετούντες αστυνομικούς, που έχουν ήδη τα απαιτούμενα προσόντα και την επιστημονική εκπαίδευση να μεταταγούν στις νέες θέσεις «ειδικών καθηκόντων» που δημιουργούνται στην Ελληνική Αστυνομία.

Από την εφαρμογή του ΠΔ προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 2,6 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε ένα από τα έτη 2010 και 2011, ενώ κατά 2,65 εκατ. ευρώ για κάθε ένα από τα έτη 2012 και 2013.
NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: