16.1.10

Ι LOVE Καρδίτσα-Ι love Σιούφας...

Από το kourdistoportocali.com
Ενα στρατό απο καρδιτσιώτες, το Τάγμα των Σιούφι, διόρισε υπαλλήλους στη Βουλή, ο Σιούφας, ο Τοιχογραφίας.

Εκτός απο το κανάλι της Βουλής, ο πρώην πρόεδρος άφησε παρακαταθήκη στον Ελληνα φορολογούμενο και τη μισθοδοσία (Χ16 μισθούς) της μισής Καρδίτσας.

Φυσικά ο Σιούφας, συνέχισε στη...

λογική των προκατόχων του, οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν διορίσει τους προηγούμενους σκληρά εργαζόμενους υπαλλήλους των 16 μισθών, απο την εκλογική τους περιφέρεια.

Μιλάμε για πραγματικό βαθύ κράτος παρανομίας, μέσα στην ιδια τη Βουλή, τον υποτιθέμενο ναό της Δημοκρατίας. Κανονικός Ναός του Ρουσφετιού. Η καλύτερα, Μητρόπολη του Ρουσφετιού.

Αυτή ακριβώς τη Μητρόπολη του Ρουσφετιού, αντίκρυζε καθημερινά και ο Χριστοφοράκος απο τη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου και σιγοψιθύριζε: "Κοίτα σε κάτι άθλια ανθρωπάκια που θέλουν να με κλείσουν φυλακή, για κοίτα..."

Αυτή είναι η Βουλή των Ελλήνων-άνδρο ρουσφετιού και ξεπλύματος βαρυποινιτών πολιτικών μέσα απο τις περίφημες επιτροπές. Θυμηθείτε την Εξεταστική για τα Εξοπλιστικά, για παράδειγμα.

Περιμένουμε απο τον Πετσάλνικο, να κλείσει τώρα το χαζοκάναλο της Βουλής και να πετάξει με τις κλωτσιές απο το Ναό του Σολομώντα-ολους τους λάθρα διορισμένους κηφήνες.
Διαφορετικά θα είναι συνένοχος στον ξιπασμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: