5.1.10

Όττο forever...

Και μετά το 2010 ο Ρεχάγκελ στην Εθνική; ...
Ο Σοφοκλής (Πιλάβιος) , που όπως δηλώνει δεν πιστεύει στις ηλικίες, μάλλον θα κλείσει συμφωνία με το Ρεχάγκελ να παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής και μετά το παγκόσμιο κύπελλο του 2010. Η πρώτη κουβέντα, μάλιστα, θα γίνει μαζί του πριν φύγει η Εθνική ομάδα για τη Νότιο Αφρική.

«Δεν πιστεύω στις ηλικίες, αλλά στην ψυχική διάθεση και...

στη συνεργασία. Αν υπάρχουν αυτά, όλα γίνονται από εκεί και πέρα. Μια σχέση είναι αμοιβαία, θεωρώ σωστότερο να μιλήσω πρώτα με τον προπονητή και μετά να προβούμε σε αποφάσεις (σ.σ.: όσον αφορά την παραμονή του). Συζήτηση δεν έχει γίνει ακόμα... Η πρώτη, πάντως, συνάντηση θα γίνει πριν το Μουντιάλ» τόνισε ο Πιλάβιος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Αναφερόμενος στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, δήλωσε:

«Έχω πει επανειλημμένως ότι ο στόχος καταρχήν είναι να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί και να χαρεί την παρουσία της σε αυτή τη διοργάνωση. Από εκεί και πέρα, αν γίνουν αυτά και προετοιμαστεί βέβαια και κατάλληλα, νομίζω ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Θα ήθελα πάντα οι εθνικές ομάδες να συμμετέχουν στις μεγάλες διοργανώσεις, να παίρνουν εμπειρίες, να βλέπουν πράγματα, να βγαίνουν έξω από τη χώρα - αυτό είναι και το ζητούμενο. Από εκεί και πέρα ό,τι θέλει να έρθει, ας έρθει και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να έρθει κάτι καλό».

Τέλος, εξέφρασε τους προβληματισμούς του, σχετικά με το κλίμα, τις αποστάσεις και τις υψομετρικές διαφορές μεταξύ των πόλεων που θα λάβουν χώρα οι αγώνες του Μουντιάλ:

«Το κλίμα είναι το αντίθετο απ' ό,τι έχουμε στην Ευρώπη την περίοδο αυτή, δηλαδή επανέρχεσαι στο χειμώνα, ενώ εδώ έχει μπει ήδη το καλοκαίρι. Οι αποστάσεις είναι τεράστιες, θα υπάρχουν υψομετρικές διαφορές, κάποια γήπεδα βρίσκονται στο επίπεδο της θάλασσας, υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις και την ασφάλεια» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: