21.1.10

Φοβάται για την ζωή της - Ζητά προστασία από την Αστυνομία...

Επεισόδιο δολιοφθοράς εναντίον της, κατάγγειλε η δημοσιογράφος και μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού «Sigma», Έλενα Σκορδέλη, ενώ ζήτησε και επίσημα από την Αστυνομία την προστασία τόσο της ίδιας όσο και της οικογένειας της.

Σχετικά με το σημερινό άρθρο της εφημερίδας "Φ", αυτό αναφέρει σε επιστολές της προς τους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Εσωτερικών και τον Αρχηγό Αστυνομίας, ενώ με άλλη επιστολή ζητά από τον...

...Γενικό Εισαγγελέα να σταματήσει ο πόλεμος από τα ΜΜΕ εναντίον της.

Στις επιστολές της προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών αλλά και τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρου επικαλείται ένα περιστατικό που συνέβη στις 15 Ιανουαρίου(ημέρα Παρασκευή), για να ζητήσει την προστασία και την φρούρησή της από την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, άγνωστοι είχαν αφαιρέσει τις τρεις από τις τέσσερις βίδες του αριστερού μπροστινού και άφησαν μόνο οχήματος άφησαν μόνο τη βίδα ασφαλείας.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, κάποιοι ήθελαν να της προκαλέσουν κακό ή ακόμα και το θάνατο της.

Αναφέρει ακόμα ότι τα συνεχή δημοσιεύματα σε ηλεκτρονική, έντυπη ή άλλη μορφή την έχουν εκθέσει σε γενικό μίσος, γι’ αυτό και ζητάει να τεθεί η ίδια, αλλά και η περιουσία της υπό την προστασία της Αστυνομίας. Προστασία ζητείται και για τον σύζυγο της, τους δυο γιους της και τον αδελφό της.

Στην επιστολή που έστειλε προς τον Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας, Πέτρο Κληρίδη, αφού αναφέρονται τα πιο πάνω, ζητείται όπως παρέμβει και με δήλωση ή ανακοίνωσή του, ώστε να ζητήσει όπως τερματιστεί η συκοφάντησή της από τα ΜΜΕ κάνοντας χρήση των άρθρων 194, 195 και 197 του Ποινικού Κώδικα.
από το i-lemesos

Δεν υπάρχουν σχόλια: