9.12.09

Βάζει ρολά ο ΔΟΛ στο Shop21...


Η ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας του ΔΟΛ με τα Public για την δημιουργία online εμπορικού καταστήματος έχει ως συνέπεια το κλείσιμο του υπάρχοντος του Οργανισμού, του γνωστού Shop21.
Αν και το κατάστημα είναι πετυχημένο και φέρνει στον Οργανισμό έστω και μικρά κέρδη η νέα συμφωνία δεν το συμπεριέλαβε είτε με την μορφή συγχώνευσης είτε με κάποια άλλη. Έτσι η συζήτηση που υπάρχει τώρα είναι τι θα γίνει με τους εργαζομένους.
Το Shop21 ήταν δημιούργημα του...



Θ.Σπίνουλα για αυτό και η Μιχαλακοπούλου έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μαζί του ώστε και στην περίπτωση του Shop21 να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τον υπόλοιπο τομέα (RAM, Hitech, National Geographic) όπου τόσο οι τίτλοι όσο και οι εργαζόμενοι στο σύνολο τους απορροφήθηκαν από τη νέα εταιρία (4π) που έστησε ο ίδιος. Δηλ. οι εργαζόμενοι στο Shop21 να πάρουν ένα είδος μεταγραφής στη νέα εταιρία χωρίς να αποζημιωθούν για την αποχώρηση από τον ΔΟΛ αλλά διατηρώντας τις ίδιες απολαβές και εργασιακά δικαιώματα (χρόνος προϋπηρεσίας κλπ) που είχαν και στον Οργανισμό.
Το ερώτημα εδώ είναι αν ο Θ.Σπίνουλας θέλει να προσθέσει στην εταιρία του και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Αν το έχει αποφασίσει δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και το Shop21 θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά απλά υπό νέα ιδιοκτησία. Αν όμως δεν θέλει ή δεν μπορεί η πλευρά Σπίνουλα να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση οι περίπου 10 εργαζόμενοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα είναι πλέον στον αέρα αφού αυτή την στιγμή η διοίκηση του ΔΟΛ έχει αποφασίσει να μην τους αξιοποιήσει ούτε καν σε κάποιο άλλο πόστο στον Οργανισμό.
enimerosi24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: