7.12.09

Κουίζ: Ποιός παρουσιαστής ...απέλυσε τη Νικαράγουα;



Τον παρέλαβε και η Σεμίνα.
Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για την μαιμουδιά. Μετά το Αφγανιστάν (που ήταν Πακιστάν)έφτασε από το Μπαγκλαντές μέχρι την Νικαράγουα, για να τονώσει την επισκεψιμότητα του "Portal" του. Τον πήραν χαμπάρι, κι άρχισε τις "απολύσεις". Η Σεμίνα μας τα εξηγεί όλα:

Διακόπτει τις διπλωματικές σχέσεις και αποσύρει τις ''επενδύσεις'' του στη Νικαράγουα πονηρός Έλληνας δημοσιογράφος!
Σε κατάσταση πανικού εγκατέλειψε, κυριολεκτικά εν μιά νυκτί, τη μακρινή χώρα υπό το βάρος των αποδείξεων των επιχειρηματικών του αλχημειών, που απώτερο σκοπό είχαν την ύπουλη κατάκτηση της κορυφής της Αlexa.
Το mediasoup.gr έχει αποκλειστικές πληροφορίες οτι ο δημοσιογράφος, θα...

ακυρώσει όλες τις εμπορικές συμφωνίες, (με μικρά υπάκουα και ακαταπόνητα ρομποτάκια) που είχε συνάψει με τις ανά τον-τρίτο- κόσμο χώρες, αφήνοντάς τις στο έλεος του θεού, διότι το ρεζιλίκι από το ξεμπρόστιασμα είναι μεγάλο.

Ηδη απέλυσε τη Νικαράγουα. Αχ κατακαημένο Μπαγκλαντές και έρημη Βενεζουέλα, που κοιμόσασταν και ξυπνούσατε με την αγωνία της ενημέρωσης από το site του, τώρα τι θ απογίνει δίχως τα ''κλικ'' σας;
Ποιός βρίσκεται πίσω απ' όλα αυτά;
Μα φυσικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.
Το σχέδιο είχε ως μέσο διείσδυσης portal συμφερόντων του παρουσιαστή, το οποίο έπρεπε πάση θυσία να φανεί ότι κάνει θραύση... Έστω και με στρατολογημένα αλλοδαπά ρομποτάκια.

Οι ''ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ'' για τις επιδόσεις του newsit.gr βρίσκονται στα screenshots από το site της ALEXA.
mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: