19.12.09

Τέμπη:ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
Σύμφωνα με την απόφαση η κυκλοφορία για όσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστή η Κοιλάδα των Τεμπών θα διεξάγεται ως εξής:
ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
α) Όλα τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου προς την επαρχιακή οδό Συκουρίου – Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της ΠΕΟ Λάρισας – Θεσσαλονίκης έως τον κόμβο Γυρτώνης, όπου θα συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης - Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Αγίου Δημητρίου – Κατερίνης και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ προς Θεσσαλονίκη
β) Όλα τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λεωφορεία θα εκτρέπονται επίσης από τον ...




κόμβο Συκουρίου και θα ακολουθούν το ίδιο δρομολόγιο μέχρι Ελευθεροχώρι και στη συνέχεια μέσω Κοζάνης – Εγνατίας Οδού θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στο ύψος του Κλειδιού Ημαθίας.
ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ:
α) Όλα τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, που θα προέρχονται από Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης (Α/Κ Κορινού Πιερίας) προς Άγιο Δημήτριο και μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης, όπου θα συνεχίζουν μέσω της ΠΕΟ Λάρισας – Θεσσαλονίκης προς επαρχιακή οδό Συκουρίου – Λάρισας και θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου.
β) Όλα τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων θα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας προς Βέροια (Εγνατία Οδό) – Κοζάνη και έως τον Α.Κ. Γυρτώνης, όπου θα συνεχίζουν μέσω της ΠΕΟ Λάρισας – Θεσσαλονίκης προς επαρχιακή οδό Συκουρίου – Λάρισας και θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου.
γ) Όλα τα οχήματα, που θα προέρχονται από Κατερίνη – Πλαταμώνα πρέπει να ακολουθούν την παραπάνω διαδρομή.
Σημειώνεται ότι αν και δεν αναφέρεται στις επίσημες ανακοινώσεις για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εναλλακτική διαδρομή που χρησιμοποιείται συχνά από τους οδηγούς αυτοκινήτων είναι και ο παραλιακός άξονας του νομού...
Καλό κουράγιο και υπομονή....

Δεν υπάρχουν σχόλια: