4.12.09

Κλάψτε γιατί χανόμαστε...

''Μόνο που δεν της έκατσε.
Μια άλλη Μαρία Κορινθίου προσπάθησε να βγάλει στο χθεσινό «Πακέτο» η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μια Μαρία ευαίσθητη, μια Μαρία που συγκινείται βλέποντας την ξαδέρφη της από τα παλιά, μια Μαρία κόντρα στην εικόνα που την έχουμε συνηθίσει σεξοβόμβα και θεά. Μια Μαρία… χαρτομάντιλο και δάκρυ.
Μια καλή καλεσμένη
Τώρα βέβαια μην φανταστείτε ότι λύγισε το...


woman και δεν μπορούσε να συνέλθει από τον ντουβρουτζά. Ψιλοαδιάφορη την κόψαμε για όλο το σκηνικό. Απλά έβλεπε την presenter να σφιχτοσφίγγεται προσπαθώντας να βγάλει συγκίνηση στο κοινό και έκανε ό,τι μπορούσε… Σαν καλή καλεσμένη βρε παιδάκι μου!

Αμπάχα μπούχα
Αυτή η εκπομπή, guys μου, με δύο λέξεις μόνο μπορώ να την περιγράψω: Jesus Christ! Τι ιδέα έχει αυτή η Χατζηβασιλείου; Ότι επιτελεί έργο κοινωνικό, ε; Μωρέ και θεάρεστο σού λέω εγώ!

Ναι, τα παγόβουνα συνεχίζουν και λιώνουν
Στο β’ μέρος της εκπομπής είχε βάλει δύο δύστυχα γηρατειά με τα κάτασπρα τους μαλλιά να αγκαλιάζονται και να κλαίνε με λυγμούς βγάζοντας κραυγές που συναντήθηκαν ξανά. Κι αυτή, η μεγαλειοτάτης να λάμπει μες στο ρουζ, το κραγιόν και τη χρωματιστή της σκιά. Περιμένοντας το ραβασάκι της AGB να πιάσει κόκκινο με τα αναφιλητά. Ναι, το γατίσιο μάτι της δεν προσποιείται… Συγκινείται κάθε φορά! ''

(από τα σημερινά Opinions)

Δεν υπάρχουν σχόλια: