11.12.09

Νίκος καλεί Νίκο στο ALTER - Ποιανού δημοσιογράφου η καρέκλα τρίζει;...

Ανατροπές και εκπλήξεις κρύβουν οι επόμενες μέρες όπως όλα δείχνουν και σε πολλά μάλιστα στρατόπεδα με αφορμή τη διακοπή συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο πασίγνωστος δημοσιογράφος έμεινε ελεύθερος και φαίνεται πως το νέο κανάλι - μνηστήρας εμφανίστηκε κατά Περιστέρι μεριά.

Μιλάμε φυσικά για το ALTER το ενδιαφέρον του οποίου πρόδωσε η αμέριστη συμπαράσταση που δε δίστασε να δείξει προς τον Νίκο Ευαγγελάτο, ένας...

...άλλος Νίκος, ο Χατζηνικολάου. Κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων αυτή τη στιγμή (και εις τον αιώνα των αιώνων) είναι και θα παραμείνει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μία θέση λοιπόν ανάλογη του ΑΝΤ1 δεν υπάρχει στο Περιστέρι για τον κ. Ευαγγελάτο αφού ο ίδιος είναι λογικό να μη θελήσει να περιοριστεί στα δελτία του Σαββατοκύριακου.

Όσο για την επιτυχημένη εκπομπή - δελτίο του Άκη Παυλόπουλου χλωμό να την αναλάβει ο κύριος Ευαγγελάτος, από τη μία γιατί επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει και από την άλλη γιατί μια τέτοια θέση θα δεσμεύειχρονικά καθημερινά το Νίκο Ευαγγελάτο, πράγμα το οποίο και ο ίδιος δεν επιθυμεί ιδιαίτερα, αφού σύμφωνα και με δηλώσεις του ιδίου πρώτο μέλημά του είναι το νέο ειδησεογραφικό του site.

Ακούγεται έντονα πως ο Νίκος Ευαγγγελάτος πηγαίνοντας στο ALTER θα έχει μαζί και την… «προίκα» του, την εκπομπή δηλαδή «Αποδείξεις». Δημοσιογραφική, αποκαλυπτική εκπομπή της prime time...
(από www.stifora.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: