16.10.09

Ο Τέρενς, οι Λυριτζήδες και το "κωλαράκι" της Μάρως...

Κουτσομπόλες. Το τι θάψιμο ρίξαν (κυρίως στον ΑΝΤ-1) δε λέγεται. Η Λεονάρδου μίλησε για τη κουμπαριά της με τον Κυριακού, που αυτή τη σεβάστηκε (δεν πήγαινε σε κανάλια που της κάναν προτάσεις) , αλλά η άλλη πλευρά έδειξε αχαριστία και απέλυσε πέρυσι τον άντρα της. Αλεξάνδρα Καπελετζή και Λεονάρδου τα 'χωσαν για αντισυναδελφική συμπεριφορά στον...

τότε διευθυντή Μιχελάκη, απαξιώνοντας να αναφέρουν και το όνομά του. Η οικοδέσποινα, Παλαιτσάκη, που 'χε κι αυτή δουλέψει στον ΑΝΤ-1, σιγοντάριζε και θυμόταν ιστορίες την εποχή που έλεγε πάντα "ναι Τέρενς" . Η Λεονάρδου (φαίνεται μας διαβάζει) αποκάλεσε τους Οικονόμου-Λυριτζή, "Λυριτζήδες" και πήγε να αρνηθεί ή εν πάση περιπτώσει ελαφρώς να τα μπουρδουκλώσει για το "κωλαράκι" . Το βίντεο, όμως, που έπαιξε η Νανά ήταν αδιάψευστος μάρτυς.
Η Μαρία Μπαλοδήμου, χρόνια αμίλητη δίπλα στον Παπαδάκη, απόψε μίλησε όσο δεν είχε μιλήσει όλα εκείνα τα χρόνια. Πήρε την εκδίκησή της. Δικαιολόγησε δε, το σιωπηλό του πράγματος δίπλα στον (σιγά που θα την άφηνε να μιλήσει) Παπαδάκη, λέγοντας πως μιλούσε διά της σιωπής της.
Γενικά οι κυρίες αυτές απόψε ήταν όλες τους μια... ωραία ατμόσφαιρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: