11.10.09

Καλύτερος, αλλά...

Βλέποντας αυτούς τους υποψηφίους και τον τρόπο που άγονται και φέρονται, δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλοι, φίλοι αλλά και αντίπαλοι της Ν.Δ., έστω και κάτω απ' αυτές τις περιστάσεις, μάλλον θα καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο παραιτηθείς αρχηγός δεν έχει καμιά σχέση μαζί τους. Είναι καλύτερος.

Ακόμη και τη στιγμή της πτώσης του και της συντριπτικής ήττας, ο...

...Κουρασμένος δείχνει να είναι ο μόνος που να μπορεί ν' ανασυγκροτήσει αυτό το διαλυμένο κόμμα. Όμως, εξακολουθεί να μην θέλει. Να κρύβεται στην Ραφήνα.

Είναι τόσο αδιάφορος για το κόμμα και τους ανθρώπους που τον πίστεψαν; Η "τεμπελιά" που κάποια από τα στελέχη της Ν.Δ. του καταλογίζουν (βαριόταν να κυβερνήσει, φρικάρει τώρα με την ιδέα της αντιπολίτευσης) μάλλον δεν είναι επαρκής ως δικαιολογία. Εκτός αν κάτι άλλο συμβαίνει που δεν το ξέρουμε ή απλώς ο άνθρωπος απηύδησε.

Κι είναι δικαιολογημένα τα ερωτήματα αυτά που βρίσκονται στο στόμα χιλιάδων οπαδών της Ν.Δ., γιατί μόλις πριν από λίγες μέρες έλεγε ότι είναι μαχητής, μόλις 53 ετών, πολύ νέος για να φύγει από την πολιτική και εφόσον τον θέλουν ακόμη και μετά από μια ήττα, αυτός θα μείνει.

Τώρα που όλοι του λένε ότι τον θέλουν, γιατί φεύγει; Τί πραγματικά συμβαίνει;...

Δεν υπάρχουν σχόλια: