8.4.09

Το παιδί μου γεννήθηκε χωρίς να αναπνέει και η γυναίκα μου είναι κατακρεουργημένη...


Ο γυναικολόγος "χασάπης" της Κορίνθου για τον οποίο γράψαμε χθες, έγινε θέμα στις εφημερίδες σήμερα.Διάβάστε τι "περιβόλι" είναι:
«Αυτός δεν είναι γιατρός, είναι εγκληματίας που τον αφήνουν να ξεγεννάει γυναίκες μεθυσμένος! Ολοι ξέρουν το πάθος του για το ποτό και όπως μου είπαν οι άλλοι γιατροί, όταν εφημερεύει οι συνάδελφοί του δεν τον αφήνουν ποτέ μόνο του».
Η οργή και η αγανάκτηση πνίγει τον Νίκο Καραχάλιο και τη σύζυγό του Χριστίνα Ζουμή, οι οποίοι έζησαν μια απίστευτη περιπέτεια στα χέρια ενός μαιευτήρα που, όπως καταγγέλλουν, είχε πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω ενώ εφημέρευε την Κυριακή στο νοσοκομείο της Κορίνθου!
«Η γυναίκα μου γεννούσε κανονικά και εκείνος της...
είχε κάνει καισαρική τομή και τραβούσε το μωρό από τα πόδια! Το παιδί μου γεννήθηκε χωρίς να αναπνέει και η γυναίκα μου είναι κατακρεουργημένη. Παραλίγο να τους χάσω και τους δύο εξαιτίας του» λέει αγανακτισμένος στην «Espresso» ο κ. Καραχάλιος.

Το μόλις τεσσάρων ημερών μωράκι τους νοσηλεύεται στη Μονάδα Νεογνών του Γενικού Κρατικού Νικαίας, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Κόρινθο την Κυριακή το βράδυ και σύμφωνα με τους γιατρούς -ευτυχώς- το αγοράκι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο και είναι ιδιαίτερα ζωηρό. Ωστόσο, τόσο το μωρό όσο και η μητέρα του Χριστίνα έζησαν έναν εφιάλτη. «Φτάσαμε στο νοσοκομείο στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής και όταν ήρθε και μας είδε ο γιατρός, η γυναίκα μου αμέσως μου είπε ότι η ανάσα του μυρίζει αλκοόλ. Και εμένα μου μύρισε, αλλά υπέθεσα ότι έχει πάρει κάποια καραμέλα, γιατί μου ήταν αδιανόητο να σκεφτώ κάτι άλλο» περιγράφει συγκλονισμένος ο κ. Καραχάλιος.

Δυστυχώς όμως, καθώς περνούσαν οι ώρες επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του νεαρού ζευγαριού, που λίγο έλειψε να χάσει το πρώτο του παιδί. Οπως είπε στην «Εspresso» η κυρία Ελένη, μητέρα της Χριστίνας: «Και εμένα μου μύρισε αλκοόλ, όμως δεν είπα τίποτα στην κόρη μου γιατί δεν ήθελα να την ανησυχήσω. Οταν ήρθε η ώρα του τοκετού, ο γιατρός βγήκε έξω από το χειρουργείο και μας είπε ότι όλα πάνε καλά και θα γεννήσουμε φυσιολογικά. Δεν πέρασε πολύ ώρα και βγήκε πάλι ανήσυχος και μας είπε ότι θα κάνει καισαρική. Ξαφνικά είδαμε γιατρούς να τρέχουν πανικόβλητοι. Παγώσαμε όταν τον είδαμε να βγαίνει έξω και στη θέση του να μπαίνει άλλος γιατρός τρέχοντας για να αναλάβει το παιδί μου. Ηταν ο μαιευτήρας Νικόλαος Καμπάς, που δεν εφημέρευε, και έτρεξε να βοηθήσει. Αυτός έσωσε το εγγόνι μου που βγήκε χωρίς να αναπνέει» είπε συγκλονισμένη η μητέρα της Χριστίνας. Οι γονείς του παιδιού έχουν ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του γιατρού που μέχρι χθες το απόγευμα τον αναζητούσε η αστυνομία.
Espresso.

Δεν υπάρχουν σχόλια: