3.10.24

Το 11+8 της Ν.Δ. έχει ενδιαφέρον...



Έχει το ενδιαφέρον του να καταγράφουμε τους βουλευτές που καταθέτουν «επικίνδυνες» ερωτήσεις. Ήδη μέχρι στιγμής είναι 19 (οι 11 με τα κόκκινα δάνεια και οι 8 με την επέκταση της φαρμακευτικής κάλυψης στους χαμηλοσυνταξιούχους)...

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχει το σε ποιους υπουργούς απευθύνονται: Μέχρι στιγμής τα «ραβασάκια» έχουν λάβει ο Κωστής Χατζηδάκης, η Νικη Κεραμέως και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Δηλαδή ο σκληρός  πυρήνας του Μεγάρου Μαξίμου.Οι υπουργοί που αν και αλλάζουν υπουργεία σαν πουκάμισα, είναι μόνιμοι στο κυβερνητικό σχήμα.

Στην ίδια κατηγορία περιλαμβάνεται και ο Θόδωρος Σκυλακάκης που πριν από λίγες μέρες δέχθηκε ερώτηση για αποχαρακτηρισμούς οικοπέδων στην Σαντορίνη από τον βουλευτή Κυκλάδων, Μάρκο Καφούρο.

Αυτή την φορά πάντως το Μαξίμου έσπευσε να προλάβει αντιδράσεις και να μην «φουσκώσει» ειδησεογραφικά το πράγμα (αν και δεν το κατάφερε).

Έτσι λοιπόν είδαμε άμεση διαρροή σχετικά με το ότι «η ερώτηση εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής τους αποστολής».

Το ερώτημα είναι αν με αυτή την τακτική του … «δεν πάθαμε και τίποτε» τελικά θα τους βγει. Γιατί οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δέχονται πάρα πολύ πίεση στις περιφέρειες τους με την ακρίβεια και την ανέχεια που υπάρχει.

Έτσι είναι δεκάδες αυτοί που θα ήθελαν να εκτονώσουν την κατάσταση κάνοντας ερωτήσεις στους υπουργούς...

Επισυνδέσεις - ΝΕWS 24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια: