4.9.24

Συνεργασία Cosmote TV – Nova με βάθος…



Θετική ανταπόκριση από τους τηλεθεατές προς τις πλατφόρμες Cosmote TV και Nova μετά τη συνεργασία τους επί του αθλητικού περιεχόμενου. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί στοιχεία για τον αριθμό των συνδρομητών των δύο πλατφορμών, αλλά η τάση είναι αυξητική...

Οι δύο φορείς συνδρομητικής τηλεόρασης έκαναν την απαραίτητη κίνηση για τον περιορισμό της πειρατείας, αλλά η κυβέρνηση έως τώρα δεν έχει προχωρήσει σε αλλαγές στη νομοθεσία περί προστασίας του τηλεοπτικού περιεχομένου, ούτε στην κατάργηση ή έστω στο πάγωμα του ειδικού φόρου τηλεόρασης.

Την ίδια ώρα παραμένει ανοικτό το ζήτημα της μετοχικής συνεργασίας της BC Partners με την United Group. O Νίκος Σταθόπουλος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να πουλήσει τη συμμετοχή της BC Partners και υπάρχει ενδιαφέρον από σαουδαραβική συνεργασία. 

Από την άλλη πλευρά, η δικτύωση της Cosmote TV με τη Nova, το Netflix, και τον ANT1+ δείχνει πως κάτι νέο χτίζεται και στο τέλος θα μετρηθεί η απήχησή του. 

Στο μέλλον δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, αν δεν υπάρξει λύση στην εκκρεμότητα της BC Partners με τη United Group, το ενδιαφέρον για τη δραστηριότητα της Cosmote TV από τη United Group...

Τυπολογίες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: